Зима

Зима
Пролет

10 март 2018 г.

Съботен бис: Кама Сутра с Николета и Флорин гола на 57 (галерия)

Започваме седмичният обзор с 3564-тата раздяла на Благо Джизъса и съпругата му Есмер Омерова.
 
Татарката изтри общите им снимки в Instagram, а вече бившият футболист с половин уста призна, че не живеят здраво.

"Щом е изтрила снимките, явно вече не съм ѝ толкова симпатичен. Това са си наши работи. Всеки си има проблеми, ние също. Ако не се решат, значи така е трябвало да стане. Ще видим. Живи и здрави да сме. Всеки проблем е сериозен, щом е проблем", отсече Благо и допълни, че най-важното е децата да усещат подкрепата на родителите.



Ако се съди от папарашките снимки из столичните чалготеки обаче Благо подкрепя основно нощния бизнес в София. А бръмчалките вече го надушиха и нямат нищо против да забият още по-голям клин в семейните му отношения. Слуховете донасят, че Есмер го е напъдила от дома им именно заради изневяра на Благо, който иначе е много набожен. Поне по отношение на татусите.

Николета Лозанова се завърна осмомартенски с поредната си гола снимка, но този път изненада всички - гърдите й са прикрити с книгата "Кама Сутра". А плеймейтката се хвали, че спокойно може да бъде автор на произведението. Някой да се съмнява?



Иначе еротичната й атака на женския празник е лишена от всякакъв смисъл. То и каква еротика от нея, след като последователите й познават всеки сантиметър от кожата й. И все пак да я поздравим, може пък наистина да е отправила взор към словото. Дано не се интересува само от картинките, пък и поне на външен вид книгата издава, че е на английски.

Тази седмица станахме свидетели на оплакванията и на актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова. Тя не вижда какво лошо е направила по време на кулинарна поредица, в която черешката на тортата бе как наби нежния гримьор Кулагин. Че Кулагин е интересен само на себе си е ясно, но пък и излагацията на Недкова си е нейна лична. Тя се чуди защо приятелите й ги е срам да излизат с нея, а ако още не е разбрала - веднага й припомням. Държа се просташки, на моменти мутренски. Което контрастираше с плеймейтските й тоалети, които далеч не са подходящи за маса, на която се сервира храна. Нора се оправда, че израснала на улицата и била продукт на обществото. Което е хвърлена ръкавица към всички нас. Защото ако сме общество, което ще ражда такива като Нора - да гасим лампата и да затворим вратата на родината България.



Няма как да не ви запознаем с поредния безсмислен конкурс, на който се раздават поредните статуетки. Той носи гръмкото название "Знаменитост на годината", което ярко контрастира с голяма част от присъстващите. До болка познати лица като Енджи Касабие, Ася Капчикова, колежката й по плеймейтска линия Марешка Бардем, Мис Силикон Виктория Петрова. Орлин Павлов пък вече започна да печели статуетки и като актьор.

Без статуетка остана емблемата на българската пластична хирургия Джулиана Гани. Но пък и тя се похвали, че била в Топ 10 на най-горещите българки. Само да не се опарите от толкова много силикон и дипломите на Гани.



Тази седмица върви и масирана PR акция на списание, което се хвали с гола корица на Ирина Флорин. И дайте всички да изпаднем във възторг, че певицата е без дрехи на 57 години. Видно е, че тялото толкова й е заглаждано на Photoshop, че чак се губи ефектът на голотата. Единствено дизайнерите на корицата на Лили Иванова в Playboy са загубили повече време за обработка.


Но Ирина Флорин загуби битката по захлас на публиката с Русата Златка, която участва в "Като две капки вода". Ако се съди по рекламната атака - на сцената се е случило нещо невиждано. Маги Халваджиян не без основание се похвали, че това предаване разбива етикетите. Но аз не съм много съгласен, защото етикетите на Златка нямат нищо общо с пеенето. Пък и има по-паметливи, които си спомнят, че Райкова бе част от чалга триото "Фатално 3". И ако наистина беше неземна певица нямаше да участва в риалити като прелъстителка, нито щеше да стане Мис Плеймейт. Така че нека да не изпадаме в телешки възторг и когато става въпрос за пеене да се вгледаме в музикалните надпревари - там има наистина талантливи изпълнители, които така и не намират начин да се покажат на голямата публика. Факт е, че те не са участвали в еротични конкурси, което веднага им сваля процентът за успех на родната сцена.

Ако се съди по семейния живот на Християн Гущеров и фолкпевицата Мария (който приключи за по-малко от три години) ще четем и слушаме все по-малко за плеймейтката Светлана Василева. Това е добра новина, но пък Светлето все още има съпротивителни сили и от време на време напомня за себе си. Похвали се с нов джип, сега и с домашен СПА. И снима напращяла гръд, за да стане по-интересна хвалбата. Любителите на родната еротика обаче въобще не се трогват от силикона, а залагат колко дълго ще продължи връзката й с бизнесмена.



Продължаваме с фолкпевеца Галин, който се похвали, че пазил двегодишна връзка от медийното пространство. Това медийно пространство обаче се съмнява, че през тези две години в неговите чаршафи е бил мъж. И затова изпълнителят бил толкова дискретен. всъщност Галин е любимец на фенките, а досега той никога не е анонсирал връзка с жена. Което само налива вода в мелницата на "медийното пространство".

По изключение завършваме с международна новина, която разтърси таблоидите. Един от актуалните секссимволи - Дженифър Лорънс, има страх от... секса. Актрисата разкри, че ненавижда половия, а и какъвто и да било друг физически контакт, защото изпитва ужас от микробите.

"Никога не съм имала полово предавана болест. Намирам пениса за нещо опасно", споделя съвсем спокойно Лорънс.

Ех, Джен, радвай се, че не си се родила в България, защото в родния шоубизнес щеше да си абсолютна нула с подобна фобия...
 


 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар