Зима

Зима
Пролет

24 април 2018 г.

Корнелия Нинова: Алкохол и полуголи жени - такава излагация за България

„Тежък шамар за България и за държавата ни и то от младите европейци.“
 
Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира провелия се през миналата седмица форум в НДК организиран от Министерството на младежта и спорта в рамките на европредседателството ни.

Част от младежите участници в конференцията обаче останаха крайно недоволни от различни организационни недоразумения, като например от безплатния алкохол и танцьорките в бара на партито след конференцията.

"Това с алкохола и полуголите жени – да, ужасно е, но по-важно е това, което казва президентът на Европейския младежки форум, че това, което се е случило в София, цитирам: "разруши работата на поколенията преди нас, унищожи труда на няколко генерации младежи и показа пълно пренебрежение към младите хора изобщо", каза Нинова пред бтв.

Според нея "изобщо не се е говорило за политика за млади хора, не е имало нито един млад човек в панелите, в които е водена дискусията, явили са се официалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат".

"Няма политика за младите хора, има тотално разочарование. Срещу това – алкохол и полуголи жени. Това е такава излагация за България, такова петно и срам и то пред младите хора на Европа", настоя тя.



Няма коментари:

Публикуване на коментар