Зима

Зима
Пролет

9 април 2018 г.

Боян Чуков: Самостоятелните изпълнения на единаци терористи приключват

"Често пъти не се дава цялата информация, защото тя ще има много лошо влияние върху обществото."
 
"Самостоятелните изпълнения на единаци терористи приключват", каза Боян Чуков в студиото на бтв. 

По думите му терористите единаци в момента се прегрупират и след време ще станем свидетели на атентати в Европа, зад които стоят цели организации от хора.

По повод нападението в Мюнстер, за което местните власти казват, че е дело на психично болен германец, Чуков каза, че имало данни, че нападателят е кюрд. 


"Ако това се потвърди, това ще бъде първият случай на кюрд, който участва в терористичен акт в Западна Европа", коментира Чуков.
 

"Често пъти не се дава цялата информация, защото тя ще има много лошо влияние върху обществото", коментира още Чуков случая в Мюнстер.

По повод предполагаемата химическа атака в Дума в Сирия, Чуков каза, че и преди сме били свидетели на подобни постановки. 


"Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски как не са засегнати", коментира Чуков. "Тези химически атаки се използват като претекст, след който следват определени действия."

По случая с отровените Сергей и Юлия Скрипал Чуков отново изрази съмнение да е използван нервнопаралитичен газ.


"Не е необходимо да си супер експерт и да не разбереш, че след като те оживяват и двамата, отделно нито санитарят, нито полицая са засегнати... Това може да е всичко друго, но не и газ", коментира Чуков.


Няма коментари:

Публикуване на коментар