Зима

Зима
Пролет

19 април 2018 г.

Бойко Ноев: Лондонските банки прибираха с огромно желание руските мафиотски пари


"Българската армия е куха. Кризата в нея е навсякъде и повсеместна."


"КСНС започва да се изпразва от съдържание. 

Това се дължи на факта, че правителството и ГЕРБ няма да позволят на Румен Радев да трупа позитиви. КСНС е едно от мястото, където президентът може да направи това."

Това каза пред бтв бившият министър на отбраната Бойко Ноев.
 
"Българската армия е куха. Кризата в нея е навсякъде и повсеместна. Очаквам днес на КСНС нищо да не се промени. Ще се говори, че е постигнат консенсус, че трябва да се отпуснат допълнително пари за националната сигурност и дотам. Нищо няма да се случи", обяви той.
 
"Странно е Великобритания да гoвори за агресивна Русия. Лондонските банки прибраха с огромно желание мафиотските руски пари. Продадоха си футболните клубове на руски олигарси. Продадоха си пресата на руснаци. САЩ наложиха санкции на руски банки и призоваха Великобритания да направи същото, но това не се случи. Всички в Европа виждаме това.
 
Не случайно в Германия попитаха как да вярват на британски министри, които излъгаха дори за Брекзит.
 
Трябва да се спре с двойните стандарти. Всички виждаме това и неслучайно 88% от населението на Европа не вярва на британските тези. В България също трябва смело да говорим за това", категоричен беше Ноев.
 
"Турция е поела по курс, който я отдалечава от западните й съюзници. Тя купува ракетни обстановки от Русия, за да се защитава от Запада. Това е ясно и също трябва да бъде обяснено на българските граждани", завърши той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар