Зима

Зима
Пролет

21 май 2018 г.

Забийте му кола на баба Илийца на тоя "водещ" журналист, нали знаете къде…

Тоя тип не за първи път се изказва омерзително за литературата...
 
Прочетете тази дописка на главния редактор на ВенелинаГочевия вестник – Борислав Зюмбюлев, озаглавена: „Напред, науката е слънце“.

Тоя тип призовава да не се изучава и чете „баба Илийца с кола“, защото било „пълна безсмислица и загуба на време“.

Тоя тип не за първи път се изказва омерзително за литературата. Последно нашумя с безумието да свали интервю на шефа на Бюрото на контрол върху СРС Бойко Рашков, естествено, защото изпълняваше поръчка за това от чорбаджиите си:

Виж тук: ЕТО РЕАКЦИЯТА НА ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР НА „24 ЧАСА“ ЗА СВАЛЕНОТО ИНТЕРВЮ С БОЙКО РАШКОВ: „КАТО ГЛЕДАМ КАКЪВ ЦЪРВУЛ СИ ЕДВА ЛИ ИМАШ ПАРИ ЗА АБОНАМЕНТ ЗА НАШИЯ ВЕСТНИК. ЧЕТЕТЕ СИ МЕДИАПУЛ И СИ Е….П…. МАЙЧИНА“

Преди две години, отново в навечерието на 24 май, Зюмбюлев изрече, че „българската литература е глупава, остаряла, посредствена и неграмотна“

Виж тук: СПИСЪКЪТ НА ЗЮМБЮЛ /ЕВ/. КОГАТО ГРАФОМАН ПРАВИ СПИСЪК НА КНИГИ, „БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА Е ГЛУПАВА, ОСТАРЯЛА, ПОСРЕДСТВЕНА И НЕГРАМОТНА“.

Днес отново се изказва отвратително за литературата и ни съобщава, че като главен редактор на 24 часа, добре, че учил математика, че станал… редактор.

И тоя тип се праска „журналист“. Отврат!

Забийте му кола на баба Илийца, нали знаете къде…


 

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар