Зима

Зима
Пролет

4 май 2018 г.

Три причини мъжът да се отдръпне, когато жената се влюби

Тъй като мъжете и жените се влюбват по различен начин, нещата често търпят сериозна промяна след етапа на влюбване...
 
Първите три месеца от връзката са известни като „фазата на медения месец“. 

В този период пеперудите в корема пърхат най-силно, партньорите са погълнати един от друг и не могат да прекарват дълго време разделени.

По естествени механизми този период отминава. Тъй като мъжете и жените се влюбват по различен начин, нещата често търпят сериозна промяна след етапа на влюбване. Мъжете се влюбват най-вече във външността и привлекателността на жените, докато на нежния пол му трябва време, за да се влюби истински в личността на мъжа.

Тук е и критичната точка, през която преминават всички двойки. Това е и периодът, в който се случват най-много раздели от страна на мъжете, защото интересите и пътищата се разделят.

Защо много мъже напускат половинките си, когато те тепърва започват да се влюбват в тях?

Той е имал нереалистични очаквания

Някои мъже просто не са способни да се влюбят искрено и истински. Те гледат повърхностно на връзките си и когато дойде момент на задълбочаване на отношенията, бягат. Моментът, в който осъзнават, че са в реалността и че половинката им иска нещата да се развият, този тип мъже рязко свалят розовите очила и дават на заден ход.

Почувствал се е като попаднал в капана на принцесата

Много мъже се отказват от връзките си, когато усетят, че жената е влюбена, защото долавят нейното желание да бъде обгрижвана, глезена, осигурена. Те го определят само откъм материалната страна, което разбира се важи за някои жени, но не за всички. Погрешното разчитане на сигналите често е повод за раздели.

Той е започнал да осъзнава несъвместимостта ви като двойка


Понякога нещата не изглеждат по еднакъв начин на повърхността и в дълбочина. Когато връзката започне да се задълбочава, когато двойката заживее заедно, когато се заговори за по-сериозни стъпки напред в отношенията, често единият от партньорите проглежда и осъзнава, че пътищата и желанията се разминават.

Понякога е невъзможно да предвидим всички личностни качества и недостатъци на човека до нас. Ето защо трябва време, в което да преценим дали наистина сме един за друг.

Ако сте попаднали в капана на любовта, но партньорът ви внезапно ви е зарязал, въпреки че вие сте вече влюбени в него, не го приемайте трагично. Не сте били един за друг. 


Очаква ви любов и отдаване, каквито заслужавате.


Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар