Зима

Зима
Пролет

26 юни 2018 г.

Всички престъпници корумпета свършиха, че погнаха Веселина Томова!

Това е абсолютна мерзка, мръсна поръчка от страна Властта, в лицето на ГЕРБ!
 
 Днес, сутринта:

- Добър ден, Веселина Захариева ли е?

- Да, кажете.

- Обаждам се от НАП-Добрич, за да осъществя контакт с Вас и да ми дадете имейл, във връзка с проверка за Вас като физическо лице, която трябва да извърша…

- Чакайте малко, какво общо имам аз с НАП – Добрич?

- Ами НАП –Добрич е звено на подчинение на НАП – Варна, а проверката всъщност е от НАП – Варна…

- Но аз не Ви знам коя сте, звъните ми от непознат номер, може да сте телефонен измамник,  как така да ви дам имейл… А и щом имате телефонния ми номер, би трябвало да имате адреса ми и да ми пратите официално документа с всичките му там входящи номера и прочие…

- Аз се казвам Изабела Дукова и така процедираме, и трябва да осъществим контакт…

- Нямам нищо против да осъществя контакт с Вас, но все пак след като знам какво пише в този документ за проверка като физическо лице, нали?

- Права сте, тогава ще Ви пратя на адреса документа… /диктува адреса ми, за потвърждение/…

 …

 Каква всъщност е процедурата, за се отстрелят с гилотината на НАП неудобните по списък?

ЦУ на НАП –София нареждат на кои физически или юридически лица да се направи проверка. Издават заповед на съответната териториална дирекция, в случая ТД на НАП – Варна за изпълнение.  Добричкия НАП, пък, в който странно попадам като проверка, е офис и е на подчинение на НАП – Варна.

Критерий кой попада в списъка – няма.

Колкото си по-неудобен за Властта, толкова по-огромен е шанса ти да бъдеш смачкан с проверка от НАП като физическо лице.



Преди няколко години, един шеф на финансова комисия в парламента лично ми разказа, как той лично е правил списъци за Варна за лица, на които на бъдат направени такива проверки като физически лица. И списъкът отчасти влезе в действие тогава. По политическа поръчка.



След като години наред не спряха да водят война срещу сайта ми АФЕРА и мен самата, след като правеха неистови опити да сринат сайта АФЕРА, след като по поръчка куп слуги на Властта заведоха купища дела с огромни искове срещу мен и сайта ми АФЕРА, след като тези дела продължават и до днес, след като видяха, че продължавам да НЕ ИМ СЕ ПОДЧИНЯВАМ, днес дойде и поредния сатрапен удар – гилотината им! – в лицето на НАП – с най-тежката проверка като физическо лице. За да ме смажат окончателно.

Какво следва нататък – куршум ли?

 …

Едно е очевадно ясно! Всички престъпници корумпета свършиха, че погнаха Веселина Томова! И то само, защото сайта АФЕРА им пречи! Това е абсолютна мерзка, мръсна поръчка от страна Властта, в лицето на ГЕРБ!

10 години правя сайта АФЕРА сама, нямам редакции, нямам коли, нямам екипи, нямам нищо.

Освен – душата си.

Едно се питам само – имаше ли изобщо смисъл?!

И тази чаша ще изпия докрай, дори и да е на Онзи свят.

Но, нали знаете, какво може човек, който вече няма какво да губи!



Веселина Томова

Няма коментари:

Публикуване на коментар