Зима

Зима
Пролет

9 юни 2018 г.

Ronnie Romero с първи концерт в България

Гостуването на вокалиста на Rainbow ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала “Изкуството е…”
 
Датата е 7 септември, мястото: гр. Монтана, входът: свободен.

Първото гостуване на Ronnie Romero в България и единственият му концерт в тази част на Европа до края на 2018 ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала “Изкуството е…”.

През годините фестивалът набра сериозна скорост и след гостуването на световни рок имена като Joe Lynn Turner и Johnny Gioeli някак естествено идва новината за предстоящото грандиозно шоу с Romero.

На сцената чилийската рок звезда ще бъде в компанията на ERIDAN, които също в последните години показаха на какво са способни. За първи път в подобен формат ERIDAN ще бъдат и с титулярния си вокал – Александър Атанасов.

Точно преди ERIDAN и Ronnie Romero, на сцената на фестивала за първи път ще забият The A.X.E. Project – една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще представи ексклузивно композиции от предстоящия си нов албум.

Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – Rainbow.

Подгряващи групи за поредна година ще бъдат младежки рок банди от региона. В рамките на фестивала Romero ще се срещне с деца от музикалните школи в града, както и с децата от ДЦЦВУ – гр. Монтана. Социалният акцент в рамките на седмото издание на фестивала ще бъде свързан с все по-сериозния проблем с насилието сред децата и агресията в училище.

За повече информация следете официалната страница на фестивала facebook.com/artisourfestival. Започва обратното броене.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар