Зима

Зима
Пролет

18 юли 2018 г.

Спете спокойно, овце! Боко успа Караколев и протестиращи

Туй ни е на нас „революцията“. Под шлифера на Боко...

Симеон Караколев, председател на Националната асоциация за развъждане на млечни овце в България рече, че протестиращите били удовлетворени от това, че Бойко Борисов уволнил зам.-министър и чиновници. 

Искали били оставки, получили ги и спирали протестите. Доволни били.

Час по-рано крещяха като изоглавени за оставката на министър Румен Порожанов.

Туй ни е на нас „революцията“. Под шлифера на Боко.

Боко успа протестиращите, те – доволни, а всяка овца си заслужава бокото.

Спете спокойно, овце заблудени! Кинтите през „касата“ Порожанов ще продължават да текат, а Боко ще продължава да води тази държава–кочина към бездната.

Всичката ни е такава – и „бунтовете“ ни също. Аре, люснете сега една ракия, не в чест на Левски, а заради това, че сте безпросветна, надупена, келепирджийска рая.

Afera.bg

П.П. Димитър Байрактаров: Приятели, управляващите за пореден път използваха лице със съмнителна репутация за водач на днешния протест на животновъдите! Лицето Караколев, което днес дереше гърло на протеста и се представяше като лидер на животновъдите в България не е никакъв животновъд! Кратка справка в търговския регистър показва, че същото лице дължи стотици хиляди левове, а от началото на 2016 г. дори е с прекратени здравноосигурителни права, тоест дори не си е внасял здравносигурителните вноски. Не се учудвайте, че толкова бързо бяха дадени оставките на един зам.министър и двама директора на дирекции! Всичко е било постановка за изпускане на напрежението срещу некадърното управление! Като журналист и гражданин съм длъжен да ви запозная с тези неприятни факти! Лицето е от Велико Търново, а главен диригент там от години е Цв.Цв.!

П.П. Пламен Карамански: Контролираната революция не успя, предлагам да опитаме с неконтролирана…

Не е задължително де.

Спинкайте си.

 Симеон Караколев

Няма коментари:

Публикуване на коментар