Зима

Зима

12 юли 2018 г.

Защо сол… на Цветанов – шефът на разузнаването го пращат консул, а не посланик?

Какво остава зад себе си шефът на Разузнаването, служба, в която какво точно се случва, обществото хабер няма?

Шефът на Държавната Агенция „Разузнаване“ Драгомир Димитров ще отпътува като генерален консул в Мюнхен, стана ясно днес.

Онова, което остава скрито от официалната информация, е, че Драгомир Димитров е на път да сбъдне мечтата си, не само да се върне в дипломатическата работа, както пишат услужливо проправителствени медии, а мечтата си – да живее точно в Германия.

Какво остава зад себе си шефът на Разузнаването, служба, в която какво точно се случва, обществото хабер няма?

Според брилянтни външни източници на АФЕРА, разузнаването ни на този етап е „разбито“, с „отровена атмосфера“, а Димитров се е славел като сол… на Цветан Цветанов. Димитров минава за най-личното предано лице на Цветанов и Борисов. В разузнаваческите среди се говори и за определени изпълнени „поръчки“, но на този етап мълчанието, казват, е здравословно…

Не е случаен и факта, че Драгомир Димитров отива генерален консул в сърцето на Бавария – Мюнхен, особено като се знае, че Бавария е идейната и според някои – и финансова база на ГЕРБ. Ще има ли бъдещи задачи и в това отношение Димитров, тепърва ще става ясно, твърдят външните ни брилянтни източници.

Драгомир Димитров има елемент „ДС“ в биографията си и именно заради това не става за пост – посланик. Затова го пращат консул. 


Външните ни източници лаконично изтърват и, че става дума и за сериозни провали в службата „Разузнаване“, както и за покриване на покрив, барбекю и обзавеждане със система за наблюдение и контрол…
Драгомир Димитров

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар