Зима

Зима
Пролет

29 юли 2018 г.

Валери Симеонов: Няма нищо по-добро от една политическа стабилност в нашата родина

"В името на тази стабилност се разбрахме да потушаваме нашите различия, разногласия."
 
Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че управлението на страната ни е стабилно, предаде БНТ.
 

Заедно с депутати и представители на местната власт той присъства на възпоменателна церемония за 101-та годишнината от смъртта на генерал Иван Колев в Добрич. Поклонението се проведе на паметника на българския пълководец и загиналите за освобождението на Добруджа през 1916 г.
 

"Няма нищо по-добро от една политическа стабилност в нашата родина, особено в един период, когато всичко наоколо се тресе, всичко се променя, под въпрос е даже съществуването на ЕС, така че нищо по-добро не можем да дадем на своята родина, освен стабилност. В името на тази стабилност се разбрахме да потушаваме нашите различия, разногласия", каза вицепремиерът.

Вицепремиерът коментира за пореден път проверките, свързани с шума и уточни, че това не е негова лична битка, а битка за спазването на закона. "Всеки, който смята, че след 23 часа може да нарушава тишината, да се гаври със спокойствието и правото на почивка на своите съграждани и на чуждите туристи, е нарушител на закона", каза Симеонов.

Вицепремиерът добави, че демокрацията е неотделима от законността, а всичко, свързано с нарушаването на закона и преследването на лобистки интереси, е в ущърб на държавата.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар