Зима

Зима
Пролет

8 август 2018 г.

„Черните каси“ ГЕРБСП – като скачени съдове!

И като настана едно търкане на талончета „златните пирамиди“ – тука има, тука нема „черни каси“, та цял август.

Бенчо Бенчев изрева, че щом не знаели и не помнели от БСП колки кинти им дал, значи имало „черни каси“.

Кирил Добрев, разчленено, ококорено, изрева – „БСП няма „черна каса“. През това време лидерката му Корнелия Нинова, която иначе пък рева, че се къса в парламента да настоява да няма ваканция, е на плажа, и праща Кирил Добрев на амбразурата.

В същото време Бойко Борисов не изрева, а „смиреничко“, някак услужливо преднамерено, рече, че нямало да напада Корнелия Нинова, щото в „големите партии се промъквали такива…“. АФЕРА вече писа, че Нинова е знаела предварително що ще става около Бенчо Бенчев, но това е друга тема.

И така „черни каси“ няма. Ни в ГЕРБ, ни в БСП. Няма, що да има, като няма „спец“ прокуратура, „спец“ служби и прочие, които да ги заковат?!

„Черни каси“, ако питате и която и да е друга партия, също няма.

Всичките работят на ползу роду.

ГЕРБ и БСП непрекъснато ни обясняват как ползват пари от партийните си субсидии. Впрочем, пари, които са ДАНЪКОПЛАТСКИ, НА ВСИЧКИ НАС. Непрекъснато вадят някакви „отчети“ пред Сметната палата и си въобразяват, че с тях могат да излъжат някого, че изборите ги правят единствено с … членски внос и „партийни субсидии“.

А „черните каси“ са затова, за да не се издават нито фактури, нито да има осчетоводяване.

Сега, вие да не си помислите, че покойният Петър Христов е давал пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че „Вичо Касичката“ е давал пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че Кирил Домусчиев е давал пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че куп ъндърграунд и неъндърграунд  капии са давали пари на ГЕРБ? Да не си помислите, че гласове се купуват с фактури, осчетоводени пред Сметната палата?

Не мой да си мислите такива работи. Цветанов не дава. И тутакси ще ви обвини във „фалшиви новини“, Мария Габиел ще ви заличи, а прокуратура, съд, нап и който се сетите, ще ви елиминират окончателно.

В БСП е същия „филм“.

Кирил Добрев насечено изречено изрече: „БСП няма черна каса“.

Сега, вие да не си помислите, че има „черна каса“ в БСП? Да не си помислите, че „Пилето“ във Варна насъбра купища „преференции“, че да стане депутат, просто защото някой го знае и го обича, като народен трибун?

Сега, вие да не си помислите, че на четвъртия етаж на „Позитано“ има физическа „каса“? Сега, вие да не си помислите, че близкият до Корнелия Нинова Александър Нейчев се занимава с финанси на партията? Сега, вие да не си помислите, че никой не го е чувал този Александър Нейчев? Сега, вие да не си помислите, че самата Нинова го „осветли“, когато преди време изрече, че с Румен Радев ги е запознал нейния „съветник“ Александър Нейчев? Сега, вие да не си помислите, че Петър Кънев от БСП, който е шеф на икономическата комисия в парламента, е предложен от… Цветан Цветанов? Сега, вие да не си помислите, че Петър Кънев е спонсорирал БСП?

Не мой да си мислите такива работи.

„Черните каси“ ще се дъвчат единствено на „ниво“ Бенчо Бенчев. Затова е и предварителното и след предварителното единодействие на Борисов и Нинова.

Надълбоко няма и кой да бръкне. Защото „спец“прокуратура и „спец“ служби има, само когато трябва да бъдат ударени „неправилните“, или да пуснат мъничко „кръв“, за да отклонят вниманието от ОГРОМНИТЕ КИНТИ.

„Черните каси“ ГЕРБСП – като скачени съдове! Аре, бе!

Не сте разбрали. Нито един всенароден певец, любим и на особена форма на главата, ходи по градове със сакове, нито на четвъртия етаж на „Позитано“ има „каса“.

Объркали ли сте се.

Анадънмо?!

 

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар