Зима

Зима
Пролет

25 септември 2018 г.

Позорна излагация на Борисов в САЩ!

Лъже като циганин и дръжките на микрофон легализират позора!
 
Христо Комарницки: „Сериозно, вече имам усещането, че живея в Северна Корея. Слушам и гледам Борисов да се хвали пред нашенските медии как бил едва ли не единствен домакин на срещата за наркотиците в ООН, и какви огромни успехи сме имали. После прочетох изказването наТръмп пред този форум – 31 страни са co-hosts, казва човекът…“

„Опорните точки“ на слугинските медии, които Борисов мъкне със себе си като „дръжки на микрофони“ на екскурзии тук-таме, влязоха в режим на истеричен позор. Последно, ако не знаете, Борисов и Тръмп не се виждали за първи път, а си „говорели често по телефона“! Нито един МЕДИЕН СЛУГА не попита Борисов колко пъти си е говорил с Тръмп по телефона и нито един МЕДИЕН СЛУГА не си направи труда да отправи официално питане към президентската администрация на Тръмп, колко пъти и за какво, аджеба, „си говори“ американският президент с Боко Тиквата.

Безумието, лансирано в България, посредством слугинския медиен антураж, е и, че едва ли не само България и САЩ са домакини на срещата за наркотиците, при положение, че ВСИЧКИ 31 ДЪРЖАВИ СА СЪДОМАКИНИ НА СРЕЩАТА!!!

Само идиоти, а не журналисти, могат да лъжат и да манипулират така изоглавено!

Лъжите и кретениите, които говори Борисов пред българските „дръжки на микрофони“, зяпнали с ненаялите се усти за облаги, АФЕРА вече публикува:

ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ПЛЕЩИ! „ОЖЪНАХМЕ 30-40 ТОНА КАНАБИС!“

Обаче няма как да подминем НАГЛИТЕ ЛЪЖИ НА БОРИСОВ ЗА РАЗДАВАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПРИСЪДИ ЗА НАРКОТИЦИ „ОТ 20, 30 ГОДИНИ И ДОЖИВОТ“!

В България НЯМА давани 20 годишни присъди за наркотици, НЯМА и 30 годишни издавани присъди, а за доживот – да не говорим!

Нито една слугинска „дръжка на микрофон“ не посмя да зашлеви Борисов с истината, че ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ЗАКОНА БЕШЕ ПРОМЕНЕН, като наказанията за наркотици БЯХА ДРАСТИЧНО НАМАЛЕНИ – като тези между 10-20 години бяха НАМАЛЕНИ на от 2 до 8 години, а тези между 15 и 20 години бяха намалени на от 3 до 12 години, като и глобите по присъдите бяха намалени драстично!

Що се отнася до това, че „Борисов щял да вечера с Тръмп“, подобни внушения може да пласират само идиоти „джурняла“, а не журналисти.

Тръмп е организатор на срещата и се дава ПРОТОКОЛНА ВЕЧЕРЯ с всички участници в нея, така че нашиО „Вожд“ ще е един от всички и ако има нахалството, тоя път може да плонжира между вилиците и лъжиците, че белким се снима пак с Тръмп.

И на финала: нека Борисов извади едно листче и да вземе да ни опише откъде ще мине тръбата с газта от … Египет, която газ щял да донесе оттам! За „стокообмена“ между Египет и България, който бил „милиарди“/!!!/, изобщо даже няма да питаме.

То бива нагъл лъжец, ама такова позорище, като Борисов, България е нямала!



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар