Зима

Зима
Пролет

28 септември 2018 г.

БСП Телевизия?

Я вижте с кой се среща Корнелия Нинова в „Грозд“! Костов да те е закърмил, няма измъкване!
 
Днес гърми новина, че БСП хукнаха да правят телевизия. Щяла да се нарича „Българска свободна телевизия“. Свободна, свободна, я да видим колко да е свободна!

Докато днес медиите тиражират как БСП почват да правят телевизия, брилянтни източници на АФЕРА засякоха Корнелия Нинова точно в 14 часа на среща в столичното заведение „Грозд“ с… Михаил Михайлов!

Помните ли лицето Михаил Михайлов? Беше някога политик, говорител на правителството на Иван Костов. По времето на Софиянски беше секретар на Временния съвет за радио и честоти и телевизионни канали, съветник на медийната комисия на парламента, както и медиен съветник на Софиянски. В края на 1999 г. оглавява информационната политика на правителството на Иван Костов. През май 2000 г. подава оставка след избухнал скандал с недоказани обвинения в корупция. През 2011 година Комисията по досиетата вади на показ принадлежността му към Шесто управление на ДС.

Нека предварително да уточним, ако някой вземе, че се вторачи в заведението „Грозд“ и реши, че е на Васил Божков. Не е на Васил Божков, негов човек просто го държи под наем. А иначе заведението се свързва като собственост с Любомир Павлов, известен с прякора си „Пъпката“. Любомир Павлов знаете кой е, няма какво да обясняваме, в онова старо седесарско време близък и със Софиянски и с Михаил Михайлов.

Преди срещата в „Грозд“ между Корнелия Нинова и ексчовекът на Костов Михаил Михайлов, Михайлов се среща в съседно заведение с Красимир Гергов, докладват брилятните ни източници, в присъствието на Михаил Заимов, който пък сега работи в сутрешния блок на БНТ. Двамата обядват в „Чехите“, на ул. Кракра в столицата, след което пият кафе в „Естерхази“.

Какво свързва Корнелия Нинова и Михаил Михайлов, исторически погледнато? Иван Костов, разбира се!

Ако някой пък се вторачи в преплетките между Заимов, Кошлуков и Пеевски, направо ще стигнем, както се вика, и до Кирил Домусчиев. Ако пък прибавим и едно лятно инфо, че Михаил Михайлов се среща в Испания със съпругата на Любомир Павлов – Диляна Грозданова, да си говорят за тв проект, и като прибавим пръкващия тв проект на БСП, става манджа с грозде.

Иначе, не питайте откъде са парите. Ще ви кажат – от партийната субсидия. Ашколсун на тая субсидия – що партия обхваща, що структури, че и избори, що спа, що Горан Брегович, че и телевизия сега ще издържа.

Блаженни верующите.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар