Зима

Зима
Пролет

20 септември 2018 г.

„Бизнесменът“ Доган в американското посолство!

Предсрочните избори идат! Бойко Борисов е пътник със страховита сила
 
Официално съобщение на ДПС, публикувано на сайта на партията:

„ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС СЕ СРЕЩНАХА С ПОСЛАНИКА НА САЩ

Почетният председател на ДПС  д-р Ахмед Доган и председателят на ДПС  Мустафа Карадайъ  вчера проведоха среща с посланика на САЩ Н.Пр. Ерик Рубин в централата на Движението за права и свободи. Бяха обсъдени актуални политически въпроси, както и развитието на двустранните отношения. Участниците в срещата изразиха задоволство от възможността да обменят мнения и позиции по отделни теми, както и убеждението, че такива срещи са необходими и полезни. Взаимното уважение и диалогът способстват за развитие на демократичните процеси и трябва да бъдат поощрявани.“


Какво се крие зад бля-бля фризираните официални думички?

Предсрочните избори идат! Бойко Борисов е пътник със страховита сила.

Докато Бойко Борисов драпа да се снима в коридорите с Тръмп, за да спаси кожата, никак не е случайно излизането на светло на „почетния председател“ на ДПС Ахмед Доган, на светло и то забележете! – не като бизнесмен, за какъвто се обяви също официално, а като ПОЛИТИК, нищо, че продължава да твърди, че не се занимавал вече с „оперативна политика“.

Впрочем, ще припомним, че още преди година АФЕРА единствена анализира дистанцирането на Доган от Пеевски, а факта, че натрапчиво официално Доган се обяви за бизнесмен потвърждава „еманципирането“ от Пеевски, който както единствена пак писа АФЕРА „излезе извън контрол“ и в партията ДПС.

Та, тия официални пинизи с официални съобщения за сгляда в американското посолство говорят само за едно: янките съгласуват падането на „режима Борисов“.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар