Зима

Зима
Пролет

18 ноември 2018 г.

Сидеров, късно е, либе, за китка!

Единственото, което не споменава Сидеров е Оня, когото наричаше курва. Опънал се е на амбразурата пред него и брани правителството, т.е. Оня, който вече не е курва...
 
Волен Сидеров: „Ключът към оцеляването на правителството е да покажем добър резултат на евроизборите.“

Волен Сидеров по Нова. Иска оставката на Каракачанов. 


Валери Симеонов пък, сега разбрал Сидеров, че нямал човечност. И двамата осрали пейзажа, с думи прости казано. Сидеров не се бил борил патриотично, за да се осерат ей тъй на. Патриотите вървяли по пътя на реформаторите, т.е. остават като катъри без история, аут от политиката.

Сидеров говори абсолютно правилни неща, безспорно.

Обаче. Единственото, което не споменава е Оня, когото наричаше курва. Опънал се е на амбразурата пред него и брани правителството, т.е. Оня, който вече не е курва.

Сидеров е умник. Той знае, че каруцата на така наречените патриоти е вече в калта и връщане назад няма. Спасява себе си и Атака. И естествено, Оня, когото наричеше курва.

Можели патриотите да бъдат с правителството, но да се откажели от постовете. Евала, биха казали Пеевски и Доган. Защото ако се случи това, което иска Сидеров, ДПС ще подкрепи правителството на Оня, който вече не е курва за Сидеров, щото на ДПС проблема им са патриотите, а не Оня, когото Данчо Ментата наричаше Мутра.

Обаче. Сидеров, късно е, либе, за китка.

Народът се събуди. И ЩЕ Е Е ТАКА ДО ОСТАВКАТА НА „КУРВАТА“, ДЕТО ВЕЧЕ НЕ МУ ВИКАШ „КУРВА“, А МУ СПАСЯВАШ ЗАДНИКА!




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар