Зима

Зима
Пролет

5 ноември 2018 г.

Тая жена няма ли да спре да дефилира по телевизора и да заработи тихо?!

Не сме глухи и кьорави, разбрахме, че търчи за президент, премиер, или каквото дойде


Мая Манолова пред Хекимян по bTV: 

„Променят се закони, хората имат сериозни проблеми, моят автомобил ли е най-важния... Моите предшественици имаха НСО, за това го ползвах и аз. Никога не съм искала охрана и НСО. На мен ми трябва личен автомобил и шофьор, за да си върша работата. Трябва да бъда на терен и пътувам много. Ще пътувам с обществен транспорт, но няма да ме спрат да работя, колкото и да им се иска. Ще се оправя и без личен автомобил… Водещият я попита парите ли не й стигат, за да може да си позволи този лукс и тя категорично отговори, че в бюджета на омбудсмана за следващата година не е предвиден този разход. „Да, нямам пари за кола и шофьор. Стига вече“, опита да приключи темата Манолова. Попитана как ще си тръгне от студиото на bTV, тя отговори: „Обещаха ми от вашия екип да ми извикат такси.“

Абе, тая жена няма ли най-после да слезе от телевизора и да си върши работата ТИХО В ПОЛЗУ РОДУ?!

Автомобилът й не и бил важен. Да де, ама не спря с пропагандата как пътувала във влак, как там и била приемната и още куп селски пиар-пинизи на тънката струнка.

Изключително сме подозрителни към лица, които превръщат СОЦИАЛНАТА СИ РАБОТА в пропаганден пиар колко са загрижени за хората.

Ако Мая Манолова е истински искрена ще работи ТИХО, без да се пъчи непрекъснато по телевизора и да се прави на вся и всьо в тая държава – кочина.

Да, де, ама жената е „продуцирана“ и търчи да става … президент ли, премиер ли, каквото дойде.

Когато си с Шиши, значение няма, все е на далавера.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар