Зима

Зима
Пролет

10 ноември 2018 г.

БСП /Корнелия/, така не се защитава свой!

Не смееш и дума да гъкнеш срещу симбиозата  „Борисов-Цацаров-Пеевски“!
 
Корнелия Нинова: „Цялата парламентарна група на „БСП за България“ заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов като един. Разчитаме на бързо и обективно разследване. Това са две ярки остриета на БСП. Допускам, че със своите изказвания и поведение те са предизвикали такава реакция, вярваме в тяхната невинност и очакваме разследването да го докаже. След проведено заседание на парламентарната група, решението е народните представители Елена Йончева и Георги Михайлов доброволно да дадат имунитетите си.“

До този момент нямаме никакъв спомен Корнелия Нинова да е изрекла и думичка, и запетайка, срещу СИМБИОЗАТА между изпълнителна власт и прокуратура в лицето на „Борисов – Пеевски – Цацаров“.

До този момент нямаме никакъв спомен БСП /Корнелия/ да е изрекла и една думичка, и една запетайка, срещу отвратителната роля на слугиня, в която се поставя сама прокуратурата, в полза на Боко и Групировката МУ.

До този момент нямаме никакъв спомен БСП /Корнелия/ да е критикувала башибозука в който се превърна цацаратурата. Общите й лафове за „битка с корупцията“ са смешни и нефелни.

БСП /Корнелия/ „вярвала в тяхната невинност и очаквала разследването да го докаже“. БСП /Корнелия/, разследването не доказва невинност, както знаем по нашите ширини. Разследването вади от десет кладенци вода за да докаже виновност.

БСП /Корнелия/, така не се защитава свой, за който си убедена, че е невинен и го превръщат в мишена, заради мерзки политически, корпоративни и мафиотски интереси!

Кое ти пречи, коя точно зависимост ти пречи, да ЗАСТАНЕШ остро, ясно, категорично и безпощадно срещу отвратителната СИМБИОЗА между Групировката на Боко и слугуващата му прокуратура, а не да мрънкаш, умирайки от шубе сакън да не споменеш името на Цацаров?!

С такава „защита“ на Елена Йончева ще й е по-лесно сама да се справи със СИМБИОЗАТА.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар