Зима

Зима
Пролет

20 декември 2018 г.

Ти си против ОПГ „Герб“? Блокиран си! Следващата година очаквайте – СЕЧ!

Да „не отговаряш на стандартите“ означава да имаш позиция, собствено мнение и смелост да го заявиш
 
Ти си против ОПГ „Герб“? Блокиран си! 

Всяка сутрин /не/знайни ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НА ЦВЕТАНОВ И ОПГ „Герб“ заработват, докладвайки всеки, който е написал и запетая против КРАДЛИВАТА, АРОГАНТНА МАФИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА – КОЧИНА, НАРЕЧЕНА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ.

Ти си против идиотските „конпири“, „спец.гешевци“, „цацаратури“ – проститутки на ОПГ „Герб“? Блокиран си! Всяка сутрин /не/ знайни ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НА ЦВЕТАНОВ И ОПГ „Герб“ нюхат и слухтят – а някой е написал и точка против тая ХУНТА, моментално е докладван и блокиран, заради това, че „не отговаря на стандартите“!

А да „не отговаряш на стандартите“ във Фейсбук, на територията, наречена България, означава да си против ОПГ „Герб“ и слугите и.

Да „не отговаряш на стандартите“ означава да имаш позиция, собствено мнение и смелост да го заявиш.

Следващата година очаквайте – СЕЧ! Идват избори. И онези милиарди – откраднатите, ЧАСТ ОТ ТЯХ, ЗАЩОТО ОСТАНАЛИТЕ СА ИМ ПО ДЖОБОВЕТЕ – ще бъдат употребени за смазване на всеки инакомислещ, всеки НЕПОСЛУШЕН, всеки неправилен, и всеки, който не лиже задника на ОПГ и прислужниците им от цацаратури, спец.гешевци и конпири.

Гответе се за СЕЧ! Във Фейсбук тя все пак е виртуална, но те направиха всичко възможно – с безумните си закони! – за да ви налазят, където и да сте, нищо, че всеки ден не е Игнажден.

С тази „държава“ вече не искам да имам нищо общо! С този „народ“ – също!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар