Зима

Зима

18 декември 2018 г.

Да живее Ким Чен Борисов и батман Пеевски!

Мутрите отдавна са във властта и могат да ви съсипят използвайки легално държавните механизми за репресия, които те създават
 
Да живее Ким Чен Борисов и батман Пеевски!

Мутрите отдавна са се завърнали, но вече не са с анцузи и бухалки, а облечени в костюми и политическа власт. Вървим стремглаво към авторитарна държава.

Комисията за борба с корупцията ще има право да конфискува имущество на всеки, без да доказва връзка с незаконна дейност. Разбирате ли – дори да имате всички необходими документи и доказателства и съдът ви оправдае, комисията все още може да ви отнеме това, което притежавате, да ви спука от проверки и тормоз, докато не се пречупите или фалирате, или и двете.

Новият 9-ти Септември е тук – отнемат имоти и бизнеси в името на “справедливостта”.

Кой приема тези промени – новите „стари“ политически другари ГЕРБ и ДПС, които сглобяват брутален репресивен апарат, който може да се разправи с всеки неудобен, с всеки, който им се опълчи или потърси справедливост за безобразията им.

Нека допълним, че скоро узакониха и ТАЙНИТЕ арести до 48 часа. Тоест имат право да ви арестуват без да уведомят никой (дори близките ви) до 48 часа, и деца могат – но там срока е 24 часа. Да правилно прочетохте – ТАЙНИ АРЕСТИ!

Върхът на наглостта се допълва и от най-новото предложение пак от ГЕРБ и ДПС – искат да махнат общинските съветници от антикорупционния закон и за тях да отпадне въобще задължението да декларират имущество, несъвместимост и конфликт на интереси. Тоест ГЕРБ, и ДПС правят общинарите недосегаеми за КПКОНПИ. Следващата стъпка е може би да изкарат и депутатите и министрите от обхвата.

Няма вече нужда от мутри с бухалки като едно време. Мутрите отдавна са във властта и могат да ви съсипят използвайки легално държавните механизми за репресия, които те създават.

Весели празници и честита нова 1949-та, упс 2019-та.

Вива Ла Пиовра!
Кирил Симеонов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар