Зима

Зима
Пролет

11 декември 2018 г.

Върнал се от САЩ, Цветанов започна да коли и беси!

Няма Бойко, няма мойко, той е човекът, на когото янките щели да разчитат...
 
Цветан Цветанов на 7 декември на страницата си във Фейсбук: 

„В рамките на 12-я Парламентарен форум по въпросите на сигурността и разузнаването във Вашингтон имах възможността да разгoварям с парламентаристи от Австрия, Румъния и Албания.

С австрийския евродепутат Барбара Капел обсъдихме резултатите от приключилото Българско председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г. и настоящото Австрийско председателство. Пред Капел изказах своята благодарност, че именно по време на Австрийското председателство беше издигната кандидатурата ми, и в последствие одобрена с пълно мнозинство, за член на Управителния съвет на Европол, като представител на европейските национални парламенти.

По-късно се срещнах с депутатите Фатмир Медиу, председател на Републиканската партия на Албания и бивш военен министър и Дорел Къпрар, председател на Комисията по отбрана, обществен ред и националната сигурност в Камарата на депутатите на румънския парламент. Тримата обсъдихме средата за сигурност в региона и изразихме безпокойство си от нарастващата дезинформационна активност. С Медиу и Къпрар се обединихме около мнението, че фалшивите новини се превръщат във все по-значим инструмент за влияние във вътрешните политики на държавите от региона, като много често в тези действия са замесени чуждестранни държави. Постигнахме съгласие, че е необходимо обединяване на усилията на традиционните системни партии от региона за противодействие на това явление.“


Особената форма на главата, който нагло, подло, мерзавски, арогантно и мръснишки не спира да плещи за „фалшиви новини“ и как ще им противодейства, като за него „фалшивите новини“, разбира се, са тези, които критикуват ГЕРБ, се върна от САЩ и започна да коли и беси.

Цветанов не спира да говори за битката си с „фалшивите новини“, като зад този „благовиден“ предлог крие САТРАПНАТА ВОЙНА, КОЯТО Е ОБЯВИЛ НА ВСЕКИ, КОЙТО Е ПРОТИВ НЕГО И ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ. Армиите му в социалните мрежи блокират тотално и масово всички онези, които изрекат и дума против ОПГ ГЕРБ.

Брилянтни източници на АФЕРА от отвъд океанските служби довериха, че Цветан Цветанов в САЩ е бил успан, че „той е човекът“. Няма Бойко, няма мойко, той е човекът, на когото янките щели да разчитат.

За брилянтните ни източници от същите служби от години не е тайна, че срещу Борисов се пишат регулярно рапорти от лица стоящи изключително близко до него.

В битката с „фалшивите новини“ след като Цветанов се върна от САЩ първа жертва падна Валя Ахчиева с предаването и „Открито с Валя Ахчиева“, което СКАНДАЛНО, БРУТАЛНО И БЕЗ НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ БЕ СВАЛЕНО ОТ ЕФИР в неделната вечер.

Нещо повече!

Умишленото сваляне от ефир на предаването бе направено в последния момент, след като през целия неделен ден анонса към него все още стоеше на сайта на БНТ. В последната минута преди излъчването и анонса бе свален от БНТ.

Предаването на Валя Ахчиева бе свързано с „ГЕРБ“ „Юнион Ивкони“и трябваше да бъдат изнесени шокиращи факти как ЗА ВТОРИ ПЪТ Върховна административна прокуратура установява бездействие на длъжностни лица от Автомобилна администрация спрямо превозвача с автобуси. „Юнион Ивкони“. Първият път – след катастрофата при Ямбол и сега втори път – след катастрофата при Вакарел със загинали пътници. И още: „Какво се случва когато превозвачът откаже да предостави на контролния орган данните от тахографите на своите автобуси? Безпомощна ли е Автомобилна администрация, след като е написала на прокурора, че повече не може да изпълнява неговите разпореждания?“.

Два дни по-рано АФЕРА единствена публикува скандала:

СКАНДАЛНО ПРОКУРАТУРАТА ПОГАЗИ ЗАКОНА, ЗА ДА ПОКРИЕ ГЕРБ-АВИЯ „ИВКОНИ“! КАК ТАКА НАБЛЮДАВАЩИЯТ ПРОКУРОР ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОГО ЩЕ ОБВИНИ, ПРЕДИ ДА Е ПРИКЛЮЧИЛО РАЗСЛЕДВАНЕТО?!

И още тогава бе ясно, че както ГЕРБ, така и прокуратурата ще сътворят чудеса за да покрият и потулят зулумите на „ГЕРБ“ „Юнион Ивкони“.

В сваленото предаване на Валя Ахчиева обаче на практика брутално бе цензуриран заместник – главният прокурор Ася Петрова, която дава интервю на Валя Ахчиева от което е видно, че Автомобилна администрация умишлено бездейства спрямо „Юнион Ивкони“ и е цензурирано становището на зам-главния прокурор, че ще предаде три лица от Автомобилна администрация на прокуратура заради същото бездействие относно „Юнион Ивкони“.

Какво се случва? И какви размествания на задкулисните и официалните пластове срутват конструкцията?

Колкото и странно да звучи спасяващите „Юнион Ивкони“, а сред тях несъмнено е и Цветан Цветанов през който минават всички листи, изборни позиции и структури, /а шефът на „Юнион Ивкони“ бе ГЕРБ депутат/ цензурират зам.-главния прокурор Ася Петрова, която пък минаваше в началото на кариерата си като зам.-главен прокурор именно като човек на Цветанов.

БНТ мълчи като насрана втори ден след бруталната цензура, която упражни срещу разследващото предаване на Валя Ахчиева.

Цветанов бълва а ла „крадецът вика дръжте крадеца“ за това как ще мачка „фалшиви новини“.

Борисов дебелее и не знае къде се намира, докато не завърти очички като Тодор Живков на пленум, дето главата му ще вземе /преди всички/ именно Цветанов.

Двамата обаче не могат да се скарат и разделят, защото единият знае кинтите на другия, а другият знае кинтите – и общите /партийни каси/, и личните на единият.

Прокуратурата е в позиция на разкрачена проститутка – от една страна заместник главен прокурор Ася Петрова признава и даже произвежда санкции по казуса с „Юнион Ивкони“, от друга столичната прокуратура умишлено покрива зулумите точно на „Юнион Ивкони“.

През всичкото това време вилнее ТОТАЛНА БЕЗОБРАЗНА ЦЕНЗУРА.

Днес, след цензурирането на предаването на Валя Ахчиева за това съобщиха едва няколко сайта, броящи се пръстите на едната ръка.

Всички останали са като препарирани.

Защото Цветанов коли и беси. А идат избори. Гответе се за зловещо мракобесие!




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар