Лято

Лято

29 декември 2018 г.

Какво да предпочетете за роклята в новогодишната нощ?

„Нова година и предстоящите празници са добър повод за всички жени да направят най-прекрасния подарък за себе си – една незабравима визия и прекрасна емоция.“
 
Няколко дни преди 31 декември много жени се чудят с какъв тоалет да посрещнат новата година. 

Дали заради липсата на достатъчно средства или повече излишни килограми, голяма част от дамите не се решават да сложат рокля и отново слагат любимите панталони, които обаче не могат да ги покажат в пълния им блясък.

„Нова година и предстоящите празници са добър повод за всички жени да направят най-прекрасния подарък за себе си – една незабравима визия и прекрасна емоция“, коментира пред Bulgaria ON AIR дизайнерът Радослава Лазарова.

Празниците са най-подходящият момент за по-екстравагантна визия, категорична бе тя и даде пример с официална рокля в бежов цвят с безброй сребристи камъни, която напомня на коледна играчка за елха. Според нея, телесните цветове и прозрачните материи, както и много камъни, пайети и кристали, са подходящи за новогодишен тоалет.

Представителките на нежния пол могат да комбинират къси бюстиета или корсети с няколко различни поли в зависимост от фигурата.

„Дамите, които имат проблем в ханша и талията, да ползват страхотни корсети“, добави Лазарова. Според нея корсетът отново е актуален и подходящ най-вече за по-едри дами, защото с него те могат да оформят талията си.

Още една тенденция, която ще пренесем и в 2019-а, са ресните. „Роклите с ресни танцуват. Хубаво е да са леко прозиращи, но не натрапчиво“, каза още дизайнерът и посъветва жените, които обичат да танцуват, да изберат този вариант.

Актуални са и 3D декоративните елементи, като комбинацията между графит и сребро отива най-много на черна рокля.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар