Зима

Зима
Пролет

1 януари 2019 г.

Какво ще донесе 2019 г. в любовта на зодиите?

Прогнозите за романтичния живот на всяка зодия през новата година
 
Дали 2019 г. ще бъде по-успешна за вас в любовен план? 

Ето и какви са прогнозите за романтичния живот на всяка зодия през новата година, според Elite Daily.

Овен

Тази година ще си отдъхнете, нещата в любовния ви живот ще се случват много по-лесно. Ще се радвате на спокойствие и хармония във връзката. Ако имате сериозен партньор, ще изживеете много приключения заедно и ще научите нови и вълнуващи неща един за друг. Необвързаните ще срещат интересни хора и ще си прекарват незабравимо. Говорете повече за това, което чувствате.

Телец

За Телците ще има неочаквани промени през 2019 г. Това ще създаде хаос в любовния ви живот, но и донякъде ще ви хареса - ще има повече тръпка, ще ви е интересно, ще изпитвате нещо ново. Ще сте много страстни през годината. Ако нямате половинка, може да срещнете човек, към който ще имате много силни чувства и двамата ще изградите дълбока, емоционална връзка.

Близнаци

Те ще научат много уроци за любовта през новата година. Ще дадат воля на емоциите и чувствата си. Ще разберат какво е да си уязвим и по-лесно да се отдават на сериозни връзки. Няма да позволяват някой да ги унижава. Няма да се страхуват да се привържат и най-накрая ще разберат какво е истинска любов.

Рак

Тези знаци ще се трансформират през 2019 г. Ще научат много тайни за половинката или за хората, които харесват. Ще опитат да не приемат всичко толкова навътре и да не допускат всичко да ги наранява. Ще изоставят навици, които са проваляли предишните им връзки и така ще могат да изградят стабилни отношения с някого.

Лъв

Лъвовете ще искат в любовния им живот да има повече страст, лудост и приключения. Ако са в скучна и еднообразна връзка, ще предизвикват партньора и тръпката ще се появи. Ако са необвързани, ще са като магнит за околните. Ще впечатляват с креативните си идеи, ще са много игриви, ще флиртуват умело и ще се отдадат на плътските удоволствия.

Дева

Ще променят нагласата си към секса, връзките и излизането на срещи. Няма да са чак толкова дисциплинирани и пасивни. Девите ще знаят кога искат нещо неангажиращо и вълнуващо и няма да се притесняват от това. Не искат да прибързват с връзките. Тези, които имат сериозна половинка, може да получат предложение за брак или да разберат, че ще стават родители.

Везни

Любовният им живот ще прилича на приказка или романтична комедия. В началото ще премислят своите възгледи за любовта, ще си спомнят за стари връзки и преживявания и ще разберат какво точно искат от човека до себе си. Сексуалният им живот ще е много вълнуващ. Вероятно ще срещнат човек, който ще се грижи за тях, ще им прави романтични изненади и с който ще имат много общо. Това ще е емоционална, драматична и красива връзка.

Скорпион

Необвързаните Скорпиони ще променят вкуса си. Ще излизат с хора, които досега не са мислили, че ще харесат. Ще се срещат с ексцентрични и чудати личности, което ще е много вълнуващо за тях. Но може бързо да приключват връзки. Обвързаните ще успеят да задълбочат отношенията с партньора и ще стават все по-близки с него. Ще има тръпка и ще повярват в истинската любов.

Стрелец

2019 г. ще е наистина успешна и прекрасна за Стрелците, и то не само в любовно отношение. Ако са във връзка, с партньора ще ходят на много екскурзии и ще прекарат много романтично заедно. Ще се опознаят все по-добре. Тези, които са сами, ще срещнат нов човек, който ще ги омае. Ще са лудо влюбени и ще виждат всичко в розово.

Козирог

Отдавна не е имало такова раздвижване в любовния им живот. Чакат ги много приключения, емоции, флиртове, страстен секс, спонтанност. Ако имат партньор, ще изживеят много вълнуващи моменти с него, ще си правят изненади, ще върнат искрата във връзката. Просто трябва да общуват повече с партньора и да разказват за желанията си.

Водолей

Необвързаните Водолеи ще са изключително социални и комуникативни през 2019 г. Ще срещнат доста нови хора, с които ще им е приятно да излизат и общуват. А един от тях може да се окаже по-специален. В него те ще виждат сродна душа, човек, с когото винаги се чувстват комфортно. Обвързаните ще намерят нови приятелски двойки, с които да излизат и да пътуват, ще посещават курсове заедно, ще ходят на интересни събития.

Риби

Таен обожател най-накрая ще се разкрие и ще каже такива неща на Рибите, че те ще са изключително изненадани как не са усетили нищо досега. Тези зодии ще са по-смели през 2019 г. и няма да имат проблем да изразяват чувствата си и да казват какво очакват. Ще са сигурни какъв човек искат до себе си и може да прекратят връзка с някого, ако преценят, че той не е човекът за тях и пред него не могат да са себе си.





Teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар