Зима

Зима
Пролет

1 януари 2019 г.

Добре, че не е жена!

С тези темпове на харчене и липса на каквато и да е мисъл извън собствената му персона, щеше да е още по-страшно...
 
Премиерът-Слънце, обзет от завист, че не е той центърът на вниманието в полунощ на Нова Година и опитвайки се да блесне, още в първите секунди започна да се хвали сам, по стара негова традиция.
 
Скромността му, както всички знаем, го краси, направо блести от скромност и ни се вижда все по-красив с всяко отваряне на устата. Даже се чудим при толкоз красота как не си е посегнал сам, толкова си се харесва!

Потънах в размисли, че може би джендърската идеология има някакво основание. Толкова характерни за жена черти, съчетани в мъж, трудно могат да бъдат обяснени с друго. Първо - неистовото желание за комплименти, конгречулейшънс, потупвания по главата. Второ - върло желание за селфита. Все още няма негово селфи от огледалото в тоалетната, но не се и съмнявам, че си е направил, за да си ги гледа насаме и да си се кефи. Трето - бясното сърдене на всеки, който го засенчва откъм внимание и злобни коментари за конкуренцията. Четвърто - чисто женска злоба към всеки, който не му се възхищава. Пето - харчи като спецчасти на златотърсачки в мола.

Ето например, само за седмица успя да опука бюджетния излишък - от 2,4 МИЛИАРДА, останаха само едни мизерни около 163,5 МИЛИОНА лева. Значи, Боку е опукал над ДВА МИЛИАРДА И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА! Впечатлена съм!!! Не че някой от народа нещо видя от тези пари, бяха успешно и радостно разпределени между шайката и лакеите й. За нас остана огромното удоволствие още от днес да започваме да работим и да плащаме, за да могат в края на тази година да си разпределят още няколко милиарда от нашите пари!

Добре, че не е жена! С тези темпове на харчене и липса на каквато и да е мисъл извън собствената му персона, щеше да е още по-страшно. Или пък така си мисля... все пак джендърите може и да имат право, има 100% жени в тялото на мъже. 


Лошото е, че някои жени са к@ви!

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар