Зима

Зима
Пролет

15 януари 2019 г.

Признаци, че партньорът ви не е подходящ за вас

Червените флагове, на които да обърнете внимание

Когато имаме връзка с някого, едно от нещата, за които се питаме постоянно е дали сме с правилния човек. 


Някои хора имат щастието да открият половинката си без изобщо да им се налага да се питат. Те просто знаят и усещат, че са с правилния човек. Останалите обаче се изправят пред трудността да разграничат любовта и заслепяването от реалността.

А тя е, че понякога онзи, когото смятаме за любовта на живота ни изобщо не е добър избор за нас. Ако имате своите съмнения, ето признаците, които подсказват, че партньорът ви никак не е подходящ за вас.

Чувствате се несигурни в негово присъствие

Обърнете внимание на това как усещате себе си и в какво състояние е самочувствието ви, когато половинката ви е край вас. Ако с поведението си ви кара да чувствате несигурност, колебание в себе си и възможностите си, притеснение или съмнение в качествата си, той определено не е за вас. Всеки трябва да има до себе си човек, с когото се чувства оценен и харесван. Всеки обратен вариант не е приемлив в дългосрочен план.

Не можете да сте себе си в негово присъствие

Когато на човек му се налага да се прави на такъв, какъвто не е в присъствието на партньора си, това е ужасно, защото напрежението расте с всяка изминала минута. Представете си само себе си до него в бъдеще. Ако все така потискате истинското си аз, за да ви харесва, ще полудеете. Няма как да има щастие при такива обстоятелства.

Налага ви се да правите неудобни за вас избори

Ако партньорът ви непрекъснато ви кара да правите неща, които не са ви угодни, е ужасно. Един, два, три компромиса са приемливи, но ако това е постоянно и ако е само от ваша страна, колко можете да издържите. Помислете за това.

Постоянно се защитавате

Нападките и обвиненията на партньора ви са ежедневие за вас. Налага ви се да се обяснявате, оправдавате, защитавате непрекъснато, защото той ви кара да се съмнявате в себе си постоянно. Според него никога не правите нещата както трябва, все не сте прави в мнението си и винаги се държи с вас като с притежание, а не като с равноправен партньор.

Съзнателно игнорирате червените флагове

Влюбени сте и обичате човека, с когото сте, но не сте слепи за неговите недостатъци. Въпреки че в неговата личност има много смущаващи черти, вие умишлено ги пренебрегвате, като си казвате, че той просто си е такъв.

Ако имате и най-малко съмнение, че отношението на партньора ви към вас и околните не е напълно нормално, признайте го пред себе си и преценете дали можете да продължите въпреки тези червени флагове.



Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар