Зима

Зима
Пролет

13 януари 2019 г.

Моля, сложете червена точка!

"Биографката" на Бойко Борисов днес беше дежурна по "Президент"
 
„Президентът се простреля в рейтинга“ от Кристина Кръстева: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7239967“

МОЛЯ, СЛОЖЕТЕ ЧЕРВЕНА ТОЧКА!

Призовавам за закриване на специалността „журналистика”, като желаещите да се реализират на това поприще попрактикуват на Околовръстното поне една година, купуват си едни наколенки и са готови за „водещи” журналисти.

Вече се чудя да се смея ли, да плача ли. Авторката на „най-интересната книга за най-интересния политик” /във фантазиите й/ Кристина Кръстева, написала биография на Бойко Борисов – „Бойко, който винаги се завръща”, днес беше дежурна по „Президент”. Тоест на нея й се падна задачата от сутринта да уведоми народа колко му е паднал рейтинга, как разединява нацията и как бие не@рите. И не може да се отрече, постара се женицата. Вероятно специализацията в САЩ и това, че по съвместителство е и актриса, са помогнали за ролята.

То вярно сме живеели зле, ама защо Президентът ни го казвал, да ни разваля спокойствието, не са хубави тез работи! И затуй му бил паднал рейтинга под 50 %, даже тя била учудена. Проверила била във ФБ, паднал бил!

Вярвам, заработила си е хонорара и поста. То трябва да си пълно перде, за да казваш на бялото черно, но тя много професионално се справи без всякакъв срам. Вероятно във Фейсбук е проверила по групите, подкрепящи ГЕРБ и Боку, където са длъжни да членуват всички гербави и да правят вятър и активност на управляващите.

Професионалистката е стигнала до извода, че „заиграването с обезверените, болните и самотните”, не било добра политика. Браво бе, госпожо! Разбира се, че не е добра политика, отвратително е да се посочва, че в цветущата и просперираща държава на Вашия Боку-Слънцето, има бедни, гладуващи и мизерстващи хора. Не е добра политика!

Добра политика е да се снимаш с недосегаемите, мазно нахилен. Добра политика е да раздаваш с държавни пари 18 000 системи за отопление на „бедни” семейства, за да си купиш изборите. Добра политика е да издухаш 3 милиона лева за един час за една вавилонска кула, докато градът прилича на бойно поле. Добра политика е да разрешаваш електоратът ти да прави каквото си поиска, включително да пребива и убива българи. Добра политика е да ходиш в Израел и Саудитска Арабия на големите християнски празници. Добра политика е да се изживяваш като Господ на Територията и всичко да зависи само от теб, но ти да си независим от каквито и да било мозъчни клетки!

Както казваме в Пловдив, майната му на добрата политика.

Когато огромната част от народа тъне в мизерия, когато хората са недоволни, когато са недохранени, болни и отчаяни, не е готино да им се обръща внимание, но е необходимо, ако се чувстваш държавник. Никой не харесва гледките на бедност и мизерия. Но разликата е, че вие ги покривате с рози, за да не ги виждат другите, а Президентът посочва проблемите и иска разрешаването им.

Да „прескочел” до Боку- Слънцето. ….Не че се меся, ама какво да си каже Президентът с човек, с който го делят две библиотеки книги и няколко милиона мозъчни клетки. Няма смисъл, някак си… Но не се притеснявайте, решение ще се намери, но нито Вашият „уникален” Боку-Слънцето, нито Вие, нито гербавите ще бъдат част от решението!

А впрочем, в книгата Ви не забелязах по-тъмните части от биографията му, добре че има архиви, защото историята се пише от победителите, но той е само един самоповярвал си престъпник, а не победител, колкото и да го издигате на пиедестал. 


Просто цървулщината си личи още повече на високото.



Елена Гунчева, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар