Зима

Зима
Пролет

21 февруари 2019 г.

Борисов, Борисов, Особената форма на главата от години те тропа на янките, сега пак те набута!

В истерията си, че виждат края си, в Групировката сами ще се изядат помежду си
 
От години го пишем, че Особената форма на главата тропа Боко на янките. Тоя път изживяващият се за американец №1, Особената форма на главата, съвсем набута Борисов.

Гласуването срещу преференциите, рече преди дни премиерът, било отговорност на парламента, а там той не се месел и не знаел какви промени мътят Цветанов и компания.

След като скандала стана отвратителен, Борисов събра своите и им нареди нещата по закона да се върнат в предишния им вид.

Днес обаче Оособената форма на главата тотално торпилира Борисов, изричайки: „Нашето решение за преференциите миналата седмица бе стиковано с премиера Бойко Борисов. Той ми каза: „решаваш на момента“. Срещнах се преди гласуването с ДПС, защото трябва да се изслушат всички гледни точки. Съобразил съм се, че трябва да има политическа култура. Много е важно в един парламент е управляващите и опозицията да са в диалог“.

И още: „Бойко Борисов решава всичко. Аз нося отговорност за всяко едно решение, което се взима от парламентарната група. Никога не съм се крил зад колективната отговорност“.

Не, че не е ясно и на бездомните кучета задкулисните бизбизета на Борисов и ГЕРБ с ДПС, не, че и Цветанов не е вътре в заверата, ама в истерията си, че виждат края си, в Групировката сами ще се изядат помежду си.

А Цветанов продължава да си въобразява, че ще води „бащина дружина“. О, не, всите, като скачени съдове, вървите към дъното.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар