Лято

Лято

13 февруари 2019 г.

Васил Божков поема управлението на ПФК "Левски"

Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат
 
Васил Божков ще поеме управлението на футболен клуб "Левски". 


Това стана ясно от съобщение на неговата компания "НОВЕ Холдинг".

В позицията се посочва, че "Левски" е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол. Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат.

Пълният текст на съобщението:

Уважаеми спортни привърженици и медии,

Във връзка с повишения обществен интерес и въпросите, свързани с промяната в управлението на ПФК „Левски“, Ви информираме за следното:

Г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него повече от четвърт век подкрепят и работят в посока развитието на българския спорт и в частност българския футбол.

„Левски“ е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньортво.

Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат.

Пресцентър
„НОВЕ АД Холдинг“
13. 02. 2019 г.София


Няма коментари:

Публикуване на коментар