Зима

Зима
Пролет

18 февруари 2019 г.

Ако така ще управлявате България, почвайте отсега да бегате!

Щом свободното слово в собствената си партия тъпчеш, то утре с какво ще си по-различна от Боко? А, Нинова?
 
Докато медиите тиражират гръмовно лицемерното крещене на Корнелия Нинова: „Напускаме парламента!“, нещо, което трябваше да направи отдавна, но мишкува с 20 депутати, докато ката ден кесеше в американското посолство, а в останалото време „вежливо“ си затваряше очите за куп безобразия на Властта, съсредоточавайки се само в най – нещекотливите, изборът на „нов“ главен редактор на в. Дума на практика илюстрира истинската същност на Корнелия Нинова и „партията“ й – Кирил Добрев.

Ивелин Николов (на снимката) е избраният „нов“ главен редактор на в. Дума. Избират го с 63 на 55 гласа. Впрочем, това си е знаково гласуване за истинската реална ситуация в която се намира БСП. А тя е грамофон свири, майка плаче, а Корнелия… с напълно отнета демокрация. Засега само тя не се усеща, че каквото можа направи, заедно с Кирил Добрев, за да торпилира БСП отвътре, за радост на огледалния и образ – Оня от Банкя.

И сега – забележете! – изборът на Ивелин Николов, протеже на Нинова, Кирил Добрев и… Георги Първанов, преминава БЕЗ НИКАКВА ДИСКУСИЯ! Защото… нямало време. А „няма време“, защото става това, което нареди другаря Кирил Добрев.

Едва осемте гласа преднина са благодарение и на това, че въпреки „тайното гласуване“, определени лица, които работят в партийната централа на БСП са показвали лично на другаря Кирил Добрев как точно „правилно“ са гласували.

Щото ако не гласуват „правилно“, нали се сещате какво ги чака.

За разлика от „правилния“ Ивелин Николов, другият претендент за главен редактор на в. Дума Таня Джаджева е направила блестяща концепция за вестника.

Това обаче изобщо не интересува горгобашиите, които на всяка цена трябва да пробутат Ивелин Николов, защото нито таланта, нито концепцията е важна, важно е коленопреклоничеството към Нинова и Добрев.

Така без дискусия, Ивелин Николов е онзи, който ще „оправи“ в. Дума така, че Нинова и Добрев все повече да заприличват на Борисов откъм егоцентристска диктатура.

Впрочем, като се види жалката им медийна „пиар“ „политика“, „свободната“ им телевизия и сега позорния „избор“ за главен редактор на в. Дума, отсега можем да прогнозираме докъде ще я докара БСП.

Ако така ще управлявате България, почвайте отсега да бегате, бате, Добрев. Няма по-голямо лицемерие от това да пищиш пред тв камерите как защитаваш свободата на словото, и в същото време да избираш по този апаратен подъл начин личен твой слуга, вместо блестящ журналист, за главен редактор на в. Дума.

Щом свободното слово в собствената си партия тъпчеш, то утре с какво ще си по-различна от Боко? А, Нинова?

На този въпрос обаче, най-добре е отговор да дадат от американското посолство.

 
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар