Зима

Зима
Пролет

12 февруари 2019 г.

Изнасят се! Айде на хаирлия да е руколата!

Зад кулисите се случват процеси, за които на обикновения българин му е бедна фантазията...
 
На 7 февруари т.г. АФЕРА написа: ЦВЕТАНОВ ГО ШИТКАТ В ЕВРОПОЛ, БОРИСОВ В ЕС, ПЕЕВСКИ ОБРАТНО В ДУБАЙ, ШАХМАТИСТИТЕ УСИЛЕНО ТЪРСЯТ НОВО ЛИЦЕ

От края на лятото миналата година АФЕРА информира, че текат процеси, които разместват пластовете – първоначално, риейки „тихо“ в бизнеса, а после и нагоре, където се подвизава елита…

Лека по лека процесите се избистрят. Освен съсичането, уж официално, на бизнеса на определени фигури, „дискретното“ преразпределение на далеч по-важни бизнес преплетки тече не по-малко брутално, но без шумни фанфари и при замижаване от страна на служби и прокуратура.

Президентът втвърди тона и вече няма връщане назад, както го правеше в края на миналата година – две напред – една назад.

Един по един се изнасят. Румяна Бъчварова, известна като женичката, която премина през всички деятелности, върху които я турна Бойко Борисов, последно прочула се в МВР като „Шматката“, отлита като посланик в Израел. Ивайло Московски го изнесоха в Черноморска банка, вместо да го въдворят в затвора.

Отсега Путин и руската „рукола“, внушени като „хибридна война“, ще са виновни за срутването на Групировката МУ. Преди изборите, по време на тях и след тях единственото, което ще се говори е как Путин и Русия ни „е… м….“.

Борисов от преди време е с поставено условие – или сам си отиваш, или…., среден вариант – няма.

Зад кулисите се случват процеси, за които на обикновения българин му е бедна фантазията. И дори се очаква дум-дум, за сметка на руколата.

Спец.службите пак са за лимонада, а МВР – Мето пак евентуално ще събира само гилзите.

Спец.службите, дори и да имат известен хабер, за онова, което предстои, се обръщат на другата страна, ако разбирате, какво искам точно да ви кажа.

Наивниците, които се бият на фронта „русофоби“ срещу „русофили“ е добре първо да се запознаят с „договорились“ между руснаците и американците точно за нашата територия. Защото ще увиснат.

Интересна ще е годината на прасето в държавата-кочина, в която живеем.

Засега – толкова.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар