Зима

Зима
Пролет

31 март 2019 г.

Ало, „медиите“, питайте първо кой е тоя, преди да правите пак слугински Боко жертва на „убийство“!

И всички идиоти вкупом хукват да правят ПАК пропаганден пиар каква жертва е Бойко Борисов и как ПАК ще го убиват...
 
Въх, ПАК щели да убиват Бойко Борисов откъм Фейсбук, квичат всите правилни медии, че и телевизиите подеха тоя  тъп дърварски пиар, стартирал от жълтата агенция Пик.

Въх, някой си Теодор Николов си купил снайпер, ах, моля ви се, спешно, викайте службите, ще убие нашия любим Вожд Бойко Борисов!

И всички идиоти вкупом хукват да правят ПАК пропаганден пиар каква жертва е Бойко Борисов и как ПАК ще го убиват.

Каквото държавата-кочина, такива и кочинските й медии.

Ами питайте кой е, бе, като не знаете, кой е тоя „смел“ „снайперист“!

Същият е фогограф, който ходи да снима сватби. Аверче на небеизвестната по Варна архитектка Калина Павлова, която се чуди кого по напред да съди, защото и уронвали престижа като пишели за „еротичните й подвизи“. Същата беше кандидат-кмет на Варна от „зелените“ и се прочу в един еротичен клип, който се разпространяваше по онова време.

Двамата с Теодор Николов протестираха през 2013 година, а Теодор Николов бе заснет как подкокоросва Пламен Горанов да крещи „Долу ТИМ“, когато варненци протестираха срещу кмета и местната власт. По-късно Пламен Горанов се самозапали.

Последно Теодор Николов бе отново с Калина Павлова в съда, където тя го доведе като свидетел срещу Веселина Томова и АФЕРА, по дело заведено от нея срещу Веселина Томова, искайки 5 000 лева и „писмено удостоверение от съда Томова да й се извиняла, за да може да си продължи Павлова политическата кариера“.

Делото бе загубено от Калина Павлова на първа инстанция и Веселина Томова бе оневинена.

Та, те това е „сватбарския снайперист“. По  чехли. Че и скъсани.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар