Зима

Зима
Пролет

26 април 2019 г.

Катастрофата просперира, не България

Малоумието е водещо в политиката на гербавите, затова вместо да се борят с демокрафската криза, просто ще вдигнат осигуровките...
 
Виждаме докъде ни докараха престъпниците от ГЕРБ. Под седем милиона сме, от тях над два милиона пенсионери.

Недосегаемите по неофициални данни са около 1,8 милиона. Сложете и около един 800 000 от другите етноси и на практика българите извън пенсионерите остават около 2,2 милиона души. И огромната част от останалите очакват именно те да издържат цялата система, след като политиците дружно изплюскаха Сребърния фонд и всички пенсионни фондове досега.

Естествено, малоумието е водещо в политиката на гербавите, затова вместо да се борят с демокрафската криза, просто ще вдигнат осигуровките. 


И хайде сега ми кажете - за чий да ги плащам тези осигуровки?!? С тези промени в пенсионната система, аз до пенсия няма да доживея. А ако имам нещастието да доживея - кой ще ми я плаща, недосегаемите ли??? 

Също като здравните осигуровки - за какво?!? По-добре да си платя на частно, отколкото да наливам в каца без дъно, за да издържам недосегаемите, които ползват болниците за хотел и пак да се налага да плащам за лечението?

Българите загиваме като народ. И колкото и грозно да ви прозвучи, генетиката е точна наука. Ако родителите ти са били мързеливи, глупави, асоциални и невписващи се в обществото, вероятността и ти да си такъв, е огромна. На нас не ни трябва НАСЕЛЕНИЕ, ТРЯБВАТ НИ БЪЛГАРИ. ТРЯБВА ДА СЕ РАЖДАТ БЪЛГАРЧЕТА! Защото това е държавата на българите! Не на недосегаемите, не на мигрантите, не на турците, не на други. Това е истината! И приоритет трябва да бъдат българите.

Демографската криза може лесно да бъде преборена, дори вече да е станала катастрофа. Просто трябва да им теглим една на Брюксел, да вземем радикални мерки и да насочим парите към младите семейства с деца, да се насърчат младите образовани хора да останат и работят в България и най-важното, да имат повече деца. 


Може, но никой не иска!!! Защото вече политиците са продали територията. Сега им остава да си изпълнят последната част от задачата - да ликвидират аборигените, за да се освободи земята....

Боже, пази България!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар