Зима

Зима
Пролет

11 април 2019 г.

Адв. Николай Хаджигенов: Няма обрат по делото „Иванчева”, а цирк

"Натискът върху Петър Дюлгеров е от организирана престъпна група, съставена от полицаи, служители на КОНПИ, прокуратурата с вероятен предводител Иван Гешев."

"Няма обрат по делото „Иванчева”, а цирк. Това е вторият най-голям цирк, който съм гледал през живота си."

Това заяви пред Фрогнюз адв. Николай Хаджигенов.

"Този обрат, за който всички говорят, означава, че обвиняващите нямат доказателства и всичко е менте. Натискът върху Петър Дюлгеров е от организирана престъпна група, съставена от полицаи, служители на КОНПИ, прокуратурата с вероятен предводител Иван Гешев.

По закон прокуратурата трябва да разследва кой е оказвал натиск върху Петър Дюлгеров да лъжесвидетелства. От години ЕС повтаря, че у нас няма орган, който да разследва безпристрастно прокуратура, МВР, КОНПИ, както и главния прокурор.

Делото „Иванчева” е блестящ пример как са извършени множество престъпления от органите на реда, които няма да бъдат разследвани, или ще бъдат разследвани както обикновено се прави при медийния шум – формално. Няколко месеца преписката ще бъде на нечие бюро и някой безумен прокурор ще заключи, че няма престъпление. Това е прах в очите на обществото.

Някой ден България ще бъде осъдена и ще бъде присъдено възможно най-голямото обезщетение. Това, което е направено срещу двете кметици Иванчева и Петрова, се дължи на купища престъпления – на свидетелите, КОНПИ, ДАНС, МВР, прокуратурата. Налице е учебникарски пример за организирана престъпна група", каза още адвокат Хаджигенов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар