Зима

Зима
Пролет

5 април 2019 г.

Възстановяваме военновъздушното училище. После и танковата бригада в Горна баня!

Знайно е, че галеният от четири папи български премиер всъщност е антроподемон и е в пряка връзка с Бог...
 
След като оправи тютюнопроизводителите, премиерът Бойко Борисов реши да възроди из пепелта на времето и военновъздушното училище в Долна Митрополия. 

За парада на 6 май трябва да има военновъздушно училище, отсече той във вторник (2 април) по време на посещението си във факултет "Авиационен" в Националния военен университет "Васил Левски" във Велико Търново.

Знайно е, че галеният от четири папи български премиер всъщност е антроподемон и е в пряка връзка с Бог. И по тази причина той е вся и всьо  по тези земи, а българите неслучайно се обръщат към него с "ти баща - ти майка". Това обръщението доказва, че двуполовото същество, за което бленуват адептите на мултикултурализма, отдавна шета из нашите географски ширини. И не е бетонирано в онази 160-метрова дупка в село Царичина, където мащабната военна операция "Слънчев лъч" на Министерство на отбраната преди повече от 20 години търсеше мистичен, висок два метра и половина, двуполов човек, когото пророчицата Ванга бе описала като "ни маж, ни жена, жута маймуна". Напротив, обитава "Дондуков "№1.

Освен това светът би трябвало да се замисли дали наистина домът на боговете е на Олимп, както е според гръцката митология, а не е тук, където под десницата Му, стиснала тризъбец, с амброзия се черпят останалите божества от българската обществено-политическа действителност. И обитават огромни селения и тераси със зимни градини, каквито простосмъртен човек не е виждал, на които дори и Семирамида би завидяла.

Та, каквото е рекъл Борисов, ще стане, и нищо чудно до 6 май и Военновъздушното училище да набива крак на Гергьовденския парад. Според Него достатъчно е да се промени статута на авиационния факултет, с искане на военното министерство за акредитация, след това с подкрепата на МОН и гласуване в Министерски съвет, и готово! И току виж Северозапада отлепи от икономическото дъно и се развие бурно, както провинция Гуандун след реформите на Дън Сяопин.

За тази цел обаче военният министър Красимир Каракачанов ще трябва да се врътне на 180 градуса около телесната си ос, колкото и да му е трудно. Не става дума за кондиционен проблем - с всекидневни серии лицеви опори и тичане в парка под ръководството на маратонеца Цветан Цветанов, който вече има време за подобни занимания, всичко ще си дойде по местата. Не, става въпрос за това, че през февруари миналата година Каракачанов бе категоричен, че факултет "Авиационен" в Долна Митрополия не може да се възстанови като Висше военновъздушно училище. Тогава той обясни, че акредитацията на Националния военен университет (НВУ) във Велико Търново, част от който е сегашният авиофакултет, е до 2020 година. 


"Върви се в тази посока, но няма как да стане преди да се започне 2021-2022 г., тъй като все пак има акредитация. Военният университет във Велико Търново е акредитиран до тогава", заяви Каракачанов.

Но какво значи някаква си акредитация! Каже ли Борисов, не само военновъздушното училище, но и Горнобанската 9-танкова бригада ще възстановим, и жълтите павета на площад "Независимост" ще стенат под веригите на Т-72. А над главите на простолюдието по заповед на този антроподемон ще разперят крила чисто новенички Ф-15!

Само магистрали, мир и берекет да има! 


Румен Савов, Banker.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар