Зима

Зима
Пролет

5 април 2019 г.

Войната Симеонов vs. Ангелкова се разгаря

"Премиерът трябва да вземе решението си дали да й поиска оставката или да я причисли към групата на любимките си."
 
Валери Симеонов продължи атаката си срещу министъра на туризма Николина Ангелкова като намекна, че не е посочила в декларацията си имот в "Драгалевци", в който живее. 

Той призова и премиерът Бойко Борисов да вземе решението си дали да поиска оставката й или да я "причисли към групата на любимките си".

"Някой живее в "Драгалевци", пък не е написал, че живее там, а е длъжен да го напише. В чужд имот ли живее, под наем ли живее... Става въпрос за имот декар и половина, с перфектно обзавеждане", разкри подробности лидерът на НФСБ.

Той коментира отново и че са притеснителни фактите, които той съобщи, че Ангелкова през 2008 г. е купила имота си в "Овча купел" за 220 евро на квадратен метър.

"Тези факти са доста обезпокояващи. Заминаха си едни хора, които бяха купили на груб строеж за по 700-800 евро на квадрат. В случая става въпрос за покупка за 220 евро на квадрат в годината на най-високи цени на недвижимите имоти - 2008 г. Смятам, че премиерът трябва да вземе решението си дали да й поиска оставката или да я причисли към групата на любимките си", настоя Валери Симеонов.

От решението на премиера щяло да се види именно има ли такава група, допълни той.

"Може пък да се прилага един и същ морален стандарт към всички, дай Боже. Защото тогава ще спечелим доверието на обществото и тогава най-вероятно ще бъдат лишени от основание упреците, че в ГЕРБ се извършва вътрешен обстрел на неудобните. Каквото за едните, такова и за другите трябва да бъде", отсече Симеонов.

"Трябва да се следят процесите какво оттук нататък ще е решението на Борисов. Той без колебание поиска оставката на Цветанов, Цачева, Колева, Първанов", отчете лидерът на НФСБ, цитиран от Dnes.bg.

Той коментира и думите на Николина Ангелкова, че Симеонов има "силни чувства" към нея.

"Не става въпрос за никакви чувства. Чувствам се поласкан. Все пак човек на 64 години да представлява интерес за една млада и красива дама", каза Симеонов.

По повод предположението на Ангелкова, че атаката му идва заради началото на туристическия сезон, Симеонов отвърна: "Може да го свързва и с избухването на свръхнова или протуберансите на слънцето".

Сутринта Ангелкова заяви, че е влязла в политиката с достатъчно средства и може да докаже всеки един лев, който е похарчила.

А бъдещето пък описва така: " Каквото разпореди премиерът - това е. Важното е да си вършим работата и да не се правят такива внушения преди изборите".



Няма коментари:

Публикуване на коментар