Зима

Зима
Пролет

25 май 2019 г.

ГЕРБ Портних, не лъжи нагло!

Колко милиона откраднахте от булеварда, че сега се сетихте да събаряте къщи и да правите ограда! За затвор сте!
 
Безумието, безобразието, наглостта и кражбата, наречени „революционен проект“ от Бойко Борисов – булевард „Левски“ във Варна нямат край!

След като се срути земна маса и едва не уби някого на „революционния проект“, който Борисов „проектирал“ по телефона, ГЕРБ кметът Иван Портних предприе форсмажорен кризисен пиар и се осра за пореден път!

Моментално бе съборена къщата (оградена в червено), въпреки че има обжалване в съда от страна на собствениците срещу заповедта на кмета.

Ура-тута, в деня за размисъл се почна и събаряне на незаконни постройки в квартал „Максуда“ във Варна.

Въпреки, че административния съд излезе с решение да не се изпълнява предварително заповедта за събаряне на незаконните постройки.

Портних обаче е във вихъра Горе на черешата, заявявайки, че не го интересувало решението на съда: „няма да чакаме къщите да паднат и да има човешки жертви“.

ВЕРНО ЛИ, БРЕ, НАГЛЕЦ ПОРТНИХ?!

ЩО ЗА НАГЪЛ ТИПИГЬОЗ СИ, БРЕ, ГЕРБ НЕДОРАЗУМЕНИЕ?!

Пускаш булевард от който откраднахте милиони!!!, без да има акт 16, без да си направил предпазни огради, при положение, че се знае, че там има незаконни постройки! Аверът ти от ВиК защо не спря досега водата там, а?, след като са незаконни постройките? Защо досега се рееше Горе на черешата и не бяха съборени тези постройки и бъде направена предпазна ограда, предпазваща булеварда, след като се знае какъв е там района?!

КАЖИ, БРЕ, АРОГАНТЕН ЛЪЖЕЦ!

ИСТИНАТА Е, ЧЕ НИЩО НЕ Е НАПРАВЕНО ДОСЕГА! АМИ АКО НЯКОЙ ВАРНЕНЕЦ БЕШЕ УМРЯЛ НА ТЪПИЯ ВИ БУЛЕВАРД, ОТ КОЙТО ОТКРАДНАХТЕ МИЛИОНИ?!

КОЙ ЩЕ ПЛАЩА, БРЕ, НАГЛЕЦ, СЛЕД КАТО И ПЪТЯ ВИ Е НЕЗАКОНЕН И НЯМА АКТ 16?!

Пуснахте булеварда, без да е довършен, за да си правите лайняния предизборен пиар и да угодите на Оня, който умножава само по едно – Борисов, и когато Господ ви удари през пръстите с дъжда и срутването, се чудите сега как да демонстрирате някаква дейност „в полза и грижа за хората“!

За затвор сте! За затвор!

Само че КАПИЯТА НА ЦАЦАРОВ – ШЕФЪТ НА ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА ПОРКА И ЯДЕ НА РЕЗИДЕНЦИИТЕ НА ТИЯ, КОИТО „СТРОЯТ“ „РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ВИ ПРОЕКТИ“!

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А КОЧИНА!



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар