Зима

Зима
Пролет

23 май 2019 г.

Титаните на либералната мисъл

Само че вие не искате обединена Европа, а Европа, обединена с Африка и Азия, а това автоматично ви прави АНТИевропейци...
 
Холандският министър на правосъдието Марк Харберс е подал оставка след скандал с доклад за бежанците.

Министърът е обвинен, че умишлено е омаловажил и "замел под килима" голям брой тежки престъпления като сексуални нападения и убийства, извършени от кандидати за убежище в Холандия.

Не е тайна, че медиите, контролирани от либералните правителства, отдавна манипулират информацията за престъпленията, извършени от "бежанците" или ако трябва да сме политически некоректни, но пък обективни - икономическите мигранти от Африка и Азия.

Достатъчно е да си спомним едноседмичното медийно затъмнение по темата с новогодишното сексуално насилие над жени в Кьолн, когато немските медии са получили инструкции от правителството да мълчат за един от най-потресаващите и позорни случаи на организирани атаки над жени.

Нека си спомним стотиците изнасилвания и убийства в Германия, когато престъпниците бяха представяни като "жертви на амок" и "тежки душевни травми", а протестиращите срещу ужасяващото насилие стигматизирани като крайни нацисти, неудачници в секса.

Нека си спомним съвсем прясното убийство на британски професор, заклан в Париж от пакистанец за "обида на Мохамед", което беше отразено с по няколко думи едва от две френски медии.

Нека си припомним как бяха отразени атаките в Нова Зеландия (убити 50 молещи се мюсюлмани) и Шри Ланка (убити 300 молещи се християни) - единият атентат дъвкан по медиите с месец, а другият претупан за една седмица.

Нека си припомним факта, че за миналата година във Франция са нападнати, подпалени и вандализирани 875 църкви, за което медиите мълчат.

Разбира се, българският медиен слугинаж далеч надхвърли безгръбначието на западните си колеги.

Нека си припомним как докладът на немската полиция, посочващ алжирци, мароканци и пакистанци за извършители на най-тежките престъпления в Германия, беше манипулиран в българския си превод, и престъпниците подменени с грузинци и сърби, а насилените в Кьолн жени бяха обявени за "преджобени с танцувални движения".

Нека си припомним и знаменития Фейсбук статус с фейк статистика, в който ни се обясняваше, че проблем с престъпленията няма.

Няма бе, няма.

Всичко е ток и жица, тук-таме някоя изнасилена, а друг заклан, голям праз.

И днес някакви елитарни партийки ме убеждават да гласувам за тях, защото са "проевропейски и продемократични".

Абе, титани на либералната мисъл.

Обединена Европа е НАЙ-ДОБРОТО, което някога се е случвало на България.

Само че вие не искате обединена Европа, а Европа, обединена с Африка и Азия, а това автоматично ви прави АНТИевропейци.

Освен това сте и престъпници, защото не само пуснахте рака в Европа, ами и с глупостта си сте на път да върнете кафявата чума.

Защото причината властта изобщо да попадне в ръцете на крайнодесни корумпирани политици, готови да се продадат на Русия, Китай или Търну Мъгуреле е ваша и само ваша.


Ирини Зикидис

Няма коментари:

Публикуване на коментар