Зима

Зима
Пролет

20 май 2019 г.

Сотир Цацаров реши да покаже мускули

В ДАНС се проведе среща под ръководството на главния прокурор Сотир Цацаров за координация и изпълнение на разпоредени от него действия
 
Главният прокурор Сотир Цацаров реши да покаже мускули няколко месеца преди да приключи мандата му. Днес той събра всички шефове на служби, които биха могли да хвърлят светлина върху имотите и офшорките на властта.

По тази причина в ДАНС се проведе среща под ръководството на главния прокурор Сотир Цацаров за координация и изпълнение на разпоредени от него действия за предоставяне на информация за несъответствия с декларирано имотно състояние на лица, заемащи висши публични длъжности, се казва в официалната информация, съобщава Frognews.bg. 


От там продължават в същия стил да пишат:

В хода на координацията е уточнено всяка институция по компетентност да обобщи без забавяне информация, съобразно поставените от главния прокурор изисквания, за систематизиране от ДАНС и предоставяне на Прокуратурата.

В срещата участват на заместник главния прокурор Иван Гешев, министъра на вътрешните работи Младен Маринов, главния секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов, директора на ГДБОП-МВР гл. комисар Ивайло Спиридонов, директора на ГДНП-МВР гл. комисар Христо Терзийски, изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова, заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев, председателя на ДАНС Димитър Георгиев и заместник-председателя на ДАНС Недялко Недялков.

Любопитното е, че за някои от посочените лица има публична информация, която е изключително скандална. Това показва, че те също би трябвало да станат обект на проверка, но на практика това не се случва. В случая те ще са от страната на проверяващите, което пък е поредното доказателство, че живеем в страната на абсурдите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар