Пролет

Пролет

14 юни 2019 г.

Гуинет Полтроу: Не искам да съм освободена от трудностите на живота

Човек не иска съзнателно да се превръща в задник, но когато другите премахват всички препятствия пред теб, защото си звезда... тогава постепенно започваш да ставаш задник.
 
Гуинет Полтроу е до болка откровена за статута на известните хора, за екстрите, на които се радват и за това колко зле се отразява това на характера им, човечността им и отношението към живота.

„Вижте, аз съм известна и с мен се отнасят така, както се отнасят с всички известни хора. Човек не иска съзнателно да се превръща в задник, но когато другите премахват всички препятствия пред теб, защото си звезда, когато живееш в свят, където не трябва да се редиш на опашка за нищо, където хората не ти се противопоставят за нищо, не ти казват истината... тогава постепенно започваш да ставаш задник.

Това се случи и с мен след успеха на „Влюбеният Шекспир“. За момент аз бях номер едно актриса в цял свят. За щастие, обаче, баща ми спука балона, в който бях заживяла. При това го направи по такъв начин, че нямаше как да се залепи отново“, казва 46-годишната актриса, цитирана от Eva.bg.

Тя виждала как много нейни колеги живеят в този измислен и лишен от всякакви препятствия свят на известните, но не искала това да се случва с нея. Искала да се сблъсква с истинския живот, с трудностите, с препятствията по пътя, да рискува както всички обикновени хора. 


„Не искам да съм освободена от трудностите на живота“, казва Гуинет.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар