Зима

Зима
Пролет

4 юни 2019 г.

Бойко Борисов се срещна със Силвестър Сталоун

Сталоун е у нас за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: "Рамбо V: Последна кръв"

 Премиерът Бойко Борисов се срещна с холивудската звезда Силвестър Сталоун, който отново е в България за снимки в киноцентъра "Бояна".

Борисов посрещна актьора в кабинета си в Министерски съвет.

В началото Сталоун се пошегува, че при предишната им среща е обещал, че следващия път ще говори на английски, на което премиерът отвърна "so-so" (горе-долу).

Сталоун показа на министър-председателя трейлъра на новия "Рамбо" и изтъкна, че е сниман в България.

"С Хърватия ще се съревноваваме, там Game of thrones са снимали", коментира Борисов.

След това той благодари на звездата за добрите думи, които преди време каза за страната ни - че тук интернет е много бърз. И го попита развива ли се според него България, изтъквайки, че са построени над 62 км метро, паркове и градини. Сталоун отвърна, че е впечатлен от строителството и страхотните сгради.

"Нещо, което в Америка се прави за 2 месеца, тук го правите за 2 седмици", изтъкна той. Сталоун даде пример с това, че в новата лента има дълго подземие, което е построено от българи за невероятно кратко време.

Актьорът заяви, че единственото, което не му харесва в България, е че през зимата е много студено, шегувайки се, че по това време тук не се чувства силен.

"Така е, но пък имаме Банско, Пампорово, Боровец, световна купа по ски всяка година имаме", отговори Борисов.

Известният актьор пристигна в София миналата седмица, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: "Рамбо V: Последна кръв". Сталоун, който е продуцент и сценарист на филма, дойде у нас през септември миналата година и остана повече от месец, но е недоволен от някои кадри, затова ще ги заснеме повторно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар