Зима

Зима
Пролет

30 юни 2019 г.

Четири типа поведение, които се водят за изневяра

Сексът с друг човек се смята за изневяра и може да стане причина за раздяла, но има и други неща, които влизат в това число...
 
Поддържането на връзка е трудно в днешно време. Много мъже и жени вече са почитатели на по-модерните отношения. 

Едни държат да живеят заедно, но да имат и други партньори, има и случаи при които двамата са само приятели, но спят заедно от време на време.

Доверието е едно от основните неща, на които се гради една връзка. Когато обаче единият даде прекалено много свобода на другия, започват проблемите. Сексът с друг човек се смята за изневяра и може да стане причина за раздяла, но има и други неща, които влизат в това число. Понякога определен тип поведение също може да се причисли към тази графа.

Ето няколко типа емоционална изневяра, които мъжете и жените причиняват без да се замислят:

1. Приятелство с човек от другия пол

Колкото и да ви се струва нормално, трудно е да имате сериозна връзка и да поддържате приятелство с човек от противоположния пол. Дори и да разказвате историята, че се познавате с красивото момиче от детството, няма как да накарате половинката си да спре да ви ревнува. Много рядко партньорите не се дразнят от това, че прекарвате голяма част от свободното си време с въпросното приятелче, с което сте твърде близки. Когато го правите без половинката, това е един вид емоционална изневяра.

2. Виртуален флирт

Чували ли сте нещо от сорта: "Какво лошо има? Ние просто си пишем!". Когато живеете с някой от години и споделяте едно и също ежедневие, не е нормално той да си пише с хора от противоположния пол. Ако го/я хванете да чати по-дълго време и трие хронологията си в месинджър и вайбър, поговорете и си изяснете ситуацията. Едно е да си пишеш с колега или приятел, друго е да флиртуваш с човек, който не ти е безразличен и който очаква от теб нещо повече от сладки приказки.

3. Не се отделяте от телефона

Проучвания показват, че някои хора са много по-привързани към мобилния си телефон, отколкото към половинката. Винаги, когато се прибирате вкъщи, оставяйте мобилния настрани. Ако любимият човек е до вас, а вие си ровите из Facebook, това също се смята за емоционална изневяра. Този тип поведение показва, че предпочитате социалните мрежи пред прегръдка или целувка от гаджето.

4. Поддържане на тайно приятелство

Когато сте заедно от доста време, неговите/нейните приятели стават и ваши. Ако сте опознали добре човека до себе си, то трябва да ви е запознал с хората от своето обкръжение. Когато обаче единият поддържа тайно приятелство и не сметне за нужно да го разкрие на другия, то нещата не вървят. Той/тя може да си мисли, че не прави нищо нередно, но с пазенето на тази тайна той също изневерява. 


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар