Зима

Зима
Пролет

13 юли 2019 г.

Завод за ПОП-ФОЛК-С-ВАГЕН

Ма ние дори и магданоз не можем да произвеждаме. Ние произвеждаме много качествени тепегьози...
 
Поп-фолк с вагини.
 

Това ще произвеждаме ние. Ама не е само това. Да се огледаме какво още можем да правим, да поразсъждаваме къде можем да се реализираме в тая икономически чудна среда.

Голфове няма да правим, ясно е.
 

Произвеждаме обаче чудесни галфони, които си бият учителките. Други галфони ги гледат и ги снимат, и се радват на свободата си. Ние сме свободолюбив народ, но освен да ползваме свободата си, за да се учим да бием учителите си, друго няма да направим. А и на никой друг няма да посмеем да скочим. Защото за разлика от учителките, всеки друг ще се защити.
 

Учителите да мълчат, тихо там!

Трябва ни училище за подкупи.
 

Защото у нас има традиционна шир-потреба на подкупи. От малки децата трябва да знаят как се просперира у нас. Това се учи трудно – кой, как, какво да даде - за да прави, каквото си иска.

Лекторите са от катаджия нагоре. Няма да произвеждаме Мини Купъри. Ще произвеждаме подкуп-ъри, серийни. Деца дават подкуп на детска учителка, за да им даде шишето с мляко. Закърмени трябва да сме с подкупи, бебета на майки трябва пари да дават вече за едната гърда. Това ще произвеждаме, вече сме почнали. Що да спираме. Майките да мълчат, тихо, сутиените висят обидено на стената.

Те защо не искат да раждат деца - щото няма кой да ги подкупи.

Няма условия за производство на Мини Купъри, но нашият подкуп-ър е навсякъде, вижте си морето, това според вас как се постига, а?

Ма ние дори и магданоз не можем да произвеждаме. Щото, ако иска някой голям концерн за производство на магданоз да се установи у нас – то той веднага ще отиде в Турция. Защото ние магданоз отдавна не произвеждаме и не искаме да произвеждаме. Ние произвеждаме много качествени тепегьози, дават ги всеки ден по телевизора. И на билбордове ги дават. Всяка вечер, всяка сутрин - телевизионен тепегьоз. Политически тепегьоз, партиен тепегьоз, социален тепегьоз антрополог за коментар. Мастер-тепегьоз.

Нямаме производство на магданоз или други хай тек глупости - у нас потреблението на тепегьози е на световно ниво. Тихо там - журналистите, заспивайте, тишина - да не грабна пръчката.

Почва предаването “Здравей, тепегьоз!”, много скъп сутрешен блок. Имам гост, много добър тепегьоз, уговорен е.

Ма какво още да произвеждаме, то вече всичко се произвежда в Турция - и руски газ, и атомни централи. Нашето ноу хау е курвети. Ма не Шевролет-корвет, а курвети като цепени дърва, наредени на палети - опаковани за Дубай и за Дуисбург. Да ви обяснявам ли, как сме първи в света по курвети?
 

Нема смисъл, тихо, опакованите да заминават за спедиция. Не експедиция, не екскурзия - спедиция на сливенски курвети към Цюрих. Това е икономика, по учебник.

Айде малко по-позитивни да бъдете, а!?
 

Ние не произвеждаме ром и пури (като кубинците), ние произвеждаме роми и потури - правете разлика. Най-ромските роми пращаме в Германия, а те се хванали, че бусът на ромите бил... претъпкан с роми. И нямал гражданска. Ние гражданска не произвеждаме, няма пазар у нас за граждани и гражданска, ние бусове с роми изнасяме. Тихо, мълчи.

Мълчи казах, какво сте се разбучали за някаква фабрика на Фолксваген в Турция. Ние, разбираш ли поп-фолк правим с едни прости вагини, това е, специалисти сме...

Затова - позитивно го давайте.


Мартин Карбовски, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар