Зима

Зима
Пролет

16 юли 2019 г.

Сети се Мара /Корнела/ да се побара, след дъжд качулка разкара Гуцанов

Това с Гуцанов, мила ми, Корнело, трябваше да го свършиш от първия си ден като шеф на БСП. Ама не ти стискаше, защото… ти си знаеш защо...
 
„Изпълнителното бюро на БСП сваля политическото си доверие от градския председател на партията във Варна Борислав Гуцанов. Това съобщи Корнелия Нинова след изнесено заседание на партийното ръководство в морската столица.

Мотивите за решението са „състоянието на местната червена структура, слабото представяне на последните местни избори, противоречия в организацията и кухи структури, както и липса на обществено доверие.


Временно изпълняващ длъжността председател на БСП-Варна ще е Христо Боев. През есента ще се проведе градска конференция, на която ще бъде избран нов лидер.“



След като се прави на глуха, няма и сляпа колкото можа толкова, след като и на идиотите бе ясно, че Гуцанов не е осрал де що избори има, и че години наред тугедър делка „комплименти“ с гербаджии, сети се Мара /Корнела/ да се побара и го разкара. 


След като изчака БСП във Варна тотално да се срути и да се разбрица до откат. И турна такъв нов „лидер“ на БСП – Варна, че още се давим от смях, все едно гледаме шоу за палячовци.

Е, и? И, е?

Това се случва два месеца преди местните избори.

На които отсега можем да съобщим резултата – фиаско за БСП кандидата, който и да е той. Защото тук БСП е толкова е обезличена, толкова в СИМБИОЗА с ГЕРБ, че и някой гларус да пуснат срещу БСП, пак ще ги бие.

Това с Гуцанов, мила ми, Корнело, трябваше да го свършиш от първия си ден като шеф на БСП. Ама не ти стискаше, защото… ти си знаеш защо. Лошото е, че и ние, и всички – знаем.

В момента се играе поредния цирк в полза на Боко.

А голата истина е, че Дънката превзе изцяло БСП – Варна! И за онези, които ще се учудят, тъй като именно Гуцанов минаваше за капия на Дънката, ще припомним, че от преди няколко години, за което писахме,  Дънката разкара от себе си Гуцанов и се пренасочи към… десните а ала радан. И сега си върна в ръцете БСП.

Та това е положението.

Но има една „мъничка“ подробност! „Рестото“, за което АФЕРА информира регулярно, включва и Дънката.

И кво правим тогава с кинтите, а, Корнело?!



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар