Зима

Зима
Пролет

10 юли 2019 г.

Ариана Гранде искрено и лично за любовта

Певицата е на корицата на модната библия Vogue за месец август

Ариана Гранде е едно от децата-чудо на музиката. 


Тя се издига до световна слава след като участва в детски сериали по Дисни и след това излиза на музикалната сцена. Сблъсква се с истинската страна на популярността като любов под светлината на прожекторите, публична раздяла и неспирните концерти и срещи с фенове, които наистина понякога могат да изпият силата на един артист.

Последните две години бяха сериозно изпитание за певицата. Тя преживя експлозия на концерта й в Манчестър, смъртта на бившия ѝ приятел Мак Милър и развален годеж с комика Пийт Дейвидсън. През това време тя успя да направи два албума, които се изстреляха на челните позиции във всички класации.

Гранде се превърна в едва втория изпълнител, който успява да позиционира три свои парчета на първите три места в класацията на Билборд. Преди нея това са направили само Бийтълс.

Сега младата сензация е на корицата на Vogue за месец август. На страниците на списанието тя разкрива своите най-трудни моменти от живота си. „Аз съм човек, който е преминал през доста неща, които не мога да обясня на мен самата, камо ли на целия свят“, споделя Гранде.

Тя признава, че на сцената може да изглежда като красивата, спокойна и лъскава певица, но има моменти, в които се опитва да разбере как може да се справи с всичко това. За атентата в Манчестър, в който загинаха 23 души, а други 139 бяха ранени, певицата споделя, че това е травма за семействата и тя не трябва да бъде третирана като жертва. „Загубата е лично тяхна и е трудно да говоря за това без да мисля, че когато го прочетат отново ще се сетят за децата си“.

След година, Гранде отново се върна в Манчестър, за да изнесе благотворителен концерт, за да събере дарения и да помогне на пострадалите. Целта беше да се покаже на света, че всъщност тероризмът няма да победи и хората няма да живеят в страх. Освен Гранде, в събитието участваха още Джъстин Бийбър, The Black Eyed Peas, Coldplay, Майли Сайръс, Кейти Пери, Роби Уилямс, Little Mix и много други.

Певицата споделя пред Vogue, че е използвала работата си, за да се откъсне от реалността. Особено много това ѝ е трябвало, когато разбира за внезапната смърт на бившия ѝ приятел Мак Милър, с когото бяха заедно повече от година. Певецът почина след като случайно смесва няколко лекарства.

„Приятелите ми знаят как музиката ме успокоява и затова решиха да ме закарат в звукозаписното студио. Но ако съм честна, не мога да ви кажа как са минали тези 10 месеца, защото през повечето време бях пияна“. За щастие, Гранде се осъзнава навреме и решава да обърне повече внимание на себе си и да забрави всички пороци.

След като се разделя с Мак Милър през 2018-а, певицата започва връзка с комика Пийт Дейвидсън, с когото се сгодява съвсем скоро след началото на взаимоотношенията им. Двамата се запознават на обща почивка с приятели и Гранде споделя, че тогава Дейвидсън е бил перфектното развлечение.

„Беше забавно и нереално. Обичах го, а всъщност не го познавах“. Няколко месеца по-късно двойката се раздели, а певицата издаде песента „Thank U, next“, в която споменава всичките си бивши приятели.

В момента Ариана е без гадже и по нейни думи, времето със самата себе си е й много ценно. Затова засега избира себе си пред другите. 


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар