Зима

Зима
Пролет

15 август 2019 г.

На пожар - спец.прокурор. На пожар - консул. Някой клати яко кочината!

Всъщност, няма нищо случайно.

Някой клати яко кочината. А други някои здраво се съпротивляват, докато не ги нацели „дум-дум“ в тиквите.

Пацо Терасата, или иначе известен, като Пламен Георгиев, след скандала първо го „изпраха“ от прокуратурата, после на пожар, спешно се събраха за да го произведат като спец.прокурор. И хоп! – още по на пожар, изведнъж зачеркнаха спешното мероприятие „Пламен Георгиев – спец.прокурор“ и го „натириха“ – наградиха като консул във Валенсия.

Какво се случи, че сега даже от това бързане не могат и да го освободят от прокуратурата, където си счупиха краката да го назначат, че ще се наложи да им мине августовската отпуска.

През цялото това време на упражнения в кочината, едни гадове шушнеха, че Иван Гешев е примамка и тъпо чучело по което да храчат, и че президентът все пак ще се реши да излезе от мъна-мъна-генерал маринкин и все пак ще откаже да подпише указ за главен прокурор Гешев. Което автоматично отваряше линия към Пламен Георгиев, харесан от една част от тия, дето ще се избият помежду си в кочината.

И хоп! – на закрито заседание Боко Тиквата го изстреля във Валенсия. Друг е въпроса дали Боко Тиквата сам го е измислил това или както прави от поне шест месеца – стриктно изпълнява заповедите на Режисьорите, които го държат за ташаците.

Така или иначе ври в кочината. И сами ще се изядат свинете в нея, че и говедата.

Сигурни сме, че и Иван Гешев го чакат сюрпризи, той е толкова отдаден да слугува като ахмак милиционер, че даже и не усеща какъв дебел ще го яде на финала.

Ако питате нас – пратете го в Танзания. Да прави спец. акции с маймуните и хармонично да ги съди с хиените.



Afera.bg, карикатура: Христо Комарницки

Няма коментари:

Публикуване на коментар