Зима

Зима
Пролет

5 септември 2019 г.

БСП пусна „началник на фабрика за консерви“ да залепя президента на бомбажа си

Ако бяхме на Радев, такъв шут щяхме да им забием, че кафевите вратовръзки да им паднат в крачолите над белите чорапи...
 
Нова телевизия.

В ефир поканен депутатът от БСП Александър Симов да коментира нам си кво.

Александър Симов е спретнат със „стайлинг“ а ла „началник на фабрика за консерви“ в Долно Уйново. Щото в Горно – няма фабрика, ами цех, а пък Симов се пъне за „фактор“.

Та от цялото нещо като нищо, наречено интервю, стана ясно, че Александър Симов, ръкомахайки, направи чутовни опити ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ да залепи президента Румен Радев за БСП. И как като нямало други да рекат истината, хубаво било Радев да е. Щото, нали се сещате, той е наш човек, пласира със селски пиниз „началникът на фабриката за консерви“ от БСП.

После не му стигна Радев, а залепи и Мая Манолова за БСП, щото то от БСП очевидно нищо не е останало, че им трябват „независими“ патерици.

Тая безумна „тактика“ на БСП – корнела, осъществена от лица като Симов, да се впиват като кърлежи в Румен Радев, е толкова нелепа, колкото облеклото на същия тоя Симов.

Тая „опозиция“ корнелова, която още не смее да гъкне за Иван Гешев, например, се крепи единствено на „етикета“ с Румен Радев върху очевидния си бомбаж на собствените буркани.

Ако бяхме на Радев, да ви кажем честно, такъв шут щяхме да им забием, че кафевите вратовръзки да им паднат в крачолите над белите чорапи.

Александър Симов

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар