Лято

Лято

5 септември 2019 г.

Декларацията за "съветската окупация" е поръчка на Борисов

Гласовете на Десницата му трябват на Бойко Борисов срещу "общия фронт", който му отваря Мая Манолова...
 
Бойко Борисов няма как да се разграничи от декларацията на МВнР, защото тя е негова поръчка за вътрешна употреба - ход на лидера на ГЕРБ за вота в София.

Йорданка Фандъкова в очите на лидерите на Десницата е отявлен русофил - на Борисов му трябваше ход, с който да неутрализира този образ в очите на десните.

Гласовете на Десницата му трябват на Бойко Борисов срещу "общия фронт", който му отваря Мая Манолова.

Ако не беше изиграл хода с декларацията, Йорданка Фандъкова можеше да бъде атакувана заради защитата й на паметника на армията на СССР.

Борисов оказа ПЪЛЕН ИГНОР НА РУСОФИЛИТЕ за декларацията на МВнР за "съветската окупация" - десните клиенти са му скъпи за изборите в София.

Проф. Светлана Шаренкова призова Бойко Борисов "да вземе мерки" срещу МВнР заради декларацията за "съветската окупация".

Румен Петков го призова да каже дали одобрява декларацията на МВнР, която застрашавала стратегическите ни интереси.

Защо Борисов не уважи "беквокалите на руското посолство"?! Апропо - топ русофилът Георги Гергов не се включи в кампанията на "беквокалите" -  има изборна игра с ББ.

Написахме го веднага след патетичната реакция на проф. Светлана Шаренкова - "Ако му се губят изборите в София на Борисов, да се разграничи - софиянци са друга бира!". Борисов не коментира.

Денят на Съединението ще измести временно темата, след това 9 септември ще я върне в медиите и те ще я претоплят като баничка до изборния ден.bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар