Зима

Зима
Пролет

30 октомври 2019 г.

Нагли! БСП-Корнела! Предали ги били! Отврат сте вие, не и „опозиция“!

Погледни се в огледалото, кандидат-кметке на БСП-Корнела, и си признай, че не само ти, но и цялата ти партия за …. не става
 
Тотално провалената, унизително осрала се БСП /Корнела/ във Варна, в лицето на тотално провалилата се, провела унизително мижава кампания във Варна – кандидат за кмет Анелия Клисарова, изпратила до медиите следното безумно писанийце:

„Скъпи приятели, варненци,
искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в местни избори ‘2019! През целия си досегашен живот, в професионалното и в личностното си развитие, съм разчитала винаги на труда и усилията си. Така разбирам и работата за обществото – труд и почтеност.
За съжаление, отдавна борбата за местната власт е повече сговор между отделни фактори, отколкото кампания, послания и личности. Години наред, местната организацията на БСП във Варна, е окупирана от хора, чиято единствена цел е да реализират собствените си амбиции. През последните седмици лъсна истинската им същност. Ние се представихме достойно, но не постигнахме целите си, заради „приятелския огън“ отвътре. Това не е предателство към мен, а към партията и каузата. Макар и болезнено обаче, това предателство е полезно за БСП. Вярвам, че сега далеч по-трезво ще подредим редиците си.“

Предали ги били, въх, недей!

А бре, скицо, безподобна, заедно с аверите си Корнела Нинова и Кирил Добрев, що сте толкова нагли, че оправдавате АБСОЛЮТНОТО СИ АБДИКИРАНЕ ОТ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ, ЗАМЕНЯЙКИ Я С УДОБНА ЗА ГЕРБ ПОРТНИХ МРЪН- МРЪН, БЛЯ-БЛЯ „КАМПАНИЯ“, с „предателство отвътре“!

Че и сте толкова големи плашипутарници, че не смеете да назовете и името на Борислав Гуцанов даже, който плащаше и поддържаше Костадин Костадинов.

Кой те предаде, мари, Клисарова /БСП – Корнела/?

Ти сама се предаде, сама се поднесе на тепсията на ГЕРБ Портних!

С БЕЗЗЪБАТА СИ, МИЖИТУРСКА, МИЖАВА „КАМПАНИЯ“, КОЯТО УМИШЛЕНО РАБОТЕШЕ ИНДИРЕКТНО ЗА ГЕРБ ПОРТНИХ!

Една остра дума не казахте против ГЕРБ управлението, ограбило Варна, като насрани мълчахте за пиянския скандал в Хайфа с ГЕРБ Портних, като ДЕБИЛИ не използвахте вдигнатата от АФЕРА топка, и не го направихте, ЗАЩОТО БСП РАБОТИ ЗА ГЕРБ ЗАДКУЛИСНО! И ТО НЕ ОТСЕГА, А ОТ ГОДИНИ!!!

Гуцанов е същата „бира“ – биз бизе с ГЕРБ Портних, години наред БЛАЖИ С ГЕРБ ДАЛАВЕРА! И СЕГА КОЦЕТО МУ ТРЯБВА ЕДИНСТВЕНО ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА ВЪТРЕШНО-ПАРТИЙНИ СМЕТКИ И ЗА ДА БЛАЖИ ПАК ОТ МНОЗИНСТВОТО НА ГЕРБ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ!

Само че Корнела точно преди изборите изхвърли Гуцанов, а не го направи МНОГО ПРЕДИ ТОВА, КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИ, И ТАКА ПОДНЕСЕ АПРИОРИ НА ТЕПСИЯ ПОБЕДА ЗА ГЕРБ!

Предали ви били… Вие сте сами предадени и от себе си.

Нагли лъжци!

Иначе, БСП Корнело, не се тревожи, Гуци ще „сгъне“ Коцето, за да влезе в ролята на Марешки, през годините винаги удобния за балотаж. Коцето е вече осребрен за години напред.

Погледни се в огледалото, кандидат-кметке на БСП-Корнела, и си признай, че не само ти, но и цялата ти партия за …. не става, камо ли да печели кметски избори.

И кажи на председателя на щаба ви – депутата Иван „Пилето“, да спре да обира парсата от букмейкърския клуб до Спортна зала ката ден, че за ташак стана! Избори правел, иначе???!!!

Отврат сте вие, отврат, не и „опозиция“!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар