Зима

Зима
Пролет

21 октомври 2019 г.

„АФЕРА“ изнесе на гърба си войната срещу мафията, която ни управлява

На финалната права на местни избори 2019, „АФЕРА“ е длъжна да обяви позицията си пред своите читатели.

Във Варна, а и в национален мащаб, предизборна битка нямаше.

Имаше платени участия „бля-бля“, платени публикации в слугинските медии на Властта, никакъв хъс, никаква страст, никаква истинска битка.

ОПОЗИЦИЯ НЯМАШЕ! НИ ОТ ЛЯВО, НИ ОТ ДЯСНО, НИ В СРЕДАТА!

ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ БЕ САЙТА „АФЕРА“ И „АФЕРА“ ИЗНЕСЕ НА ГЪРБА СИ ВОЙНАТА СРЕЩУ МАФИЯТА, КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА.

Във Варна, а не само за Варна, само АФЕРА разгроми мафиотските корупционни схеми, опасали градове и паланки, всички останали си бъркаха в задниците.

АФЕРА гръмна грандиозния скандал с ГЕРБ кмета Иван Портних и пиянските му изстъпления в израелския град Хайфа. С неистови напъни мафиотската власт, която ни управлява, озапти всички слугински медии – да не гъкнат и единствени рамо на АФЕРА дадоха Сашо Диков и Велизар Енчев.

Най-страшното обаче е, че ОПОЗИЦИЯТА СЕ СВИ, КАТО НАСРАНА!

БСП не посмя да гъкне и това само нагледно показа в каква порочна СИМБИОЗА Е С ГЕРБ.

Пет дена преди финала на изборите в село Константиново БСП представители на въпрос защо не говорят за скандала с Портних, отговарят БЕЗУМНО, че мислели и след четири дни щели да решат!??!!! След четири дни мандалото падна и изборите на първи тур свършиха.

Корнелия Нинова мълчи като… сещате се като какво.

Дясната, т.нар. опозиция, в лицето на костовистите, също мълчат като препикани. Няма ги на картата, вероятно защото ги няма и ония, дето им дават кинтите във Варна.

Единствена АФЕРА изнесе корупционните практики на напъханите „баджанаци“ в ГЕРБ листите, както и кандидати /отново/ за кметове.

Игнорираха ни. Затриваха ни. Изтриха профила на Веселина Томова от Фейсбук, десетгодишен профил с 5 000 приятели и 15 000 последователи, само и само да млъкне и да ограничат влиянието й.

Сайта нямаше как да сринат, слава Богу, „избягахме“ от България и сървъра ни е далеч от Тук.

На целия тоя ОПЛЕТЕН КАТО ЗМИЙСКИ ЧЕРВА ФОН – какво очаквате да ви каже АФЕРА? За кого да гласувате?

АФЕРА компромиси със съвестта си не прави никога!
 

И презира идиотския постулат – „по-добре по-малкото зло“!

АФЕРА НЯМА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ЗА ВАРНА ЗА КОЙТО С ЧИСТА СЪВЕСТ ДА ГЛАСУВА.
 

ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА В ЕДНА СИМБИОЗА!

Още повече, че както вече сме писали – тези избори за кметовете са купуване на фабрика на 8 септември.

ИДЕ това, което трябва да дойде, и когато дойде – а още малко остана! – след Боко Тиквата, всичките по веригата надолу ще бъдат изринати! След пет месеца ГЕРБ Портних ще бъде изринат на бунището!

И така:

АФЕРА ще гласува за листа за общински съветници под №69 с водач Светлан Златев. И преференциално – с бюлетина за общински съветници №69 – 106 за Боян Георгиев от листата.

Защото!:

Светлан Златев досега в Общинския съвет – Варна бе онзи, който не сведе глава и не се продаде и предаде на КРАДЛИВАТА ХУНТА ОТ ГЕРБ. Затова, защото не спря да рови бакиите на Хунтата и да прави това, което трябва да върши всеки ЧЕСТЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК.

Боян Георгиев – защото от години работя с него и на него дължите цялостта и битката за удържането на сайта АФЕРА след непрекъснатите мерзки опити за сриването и събарянето му. С остра гражданска позиция и хъс, който рядко ще видите сред досегашните общински съветници, на които „сърцата им в лайна увити“.

За районен кмет на Район „Приморски“ АФЕРА ще гласува за Неделчо Михайлов с бюлетина №44!

Защото Неделчо Михайлов ми е приятел и знам какво направи и как работи когато бе районен кмет на „Владиславово“. Защото е пич и „груви“, и защото никога не се взе насериозно. И защото е един от вас.

Всичко останало, братя и сестри, СИ ОТИВА!
 

Не на тези избори.
 

Но още малко остана.
 

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.
 

Гответе се за Меч!

Що се отнася за плашипутарниците, наречени „опозиция“ – червени корнеловисти, коцета гуцанчета и костовистки мън-мън-ярина, без мен! И без моя глас!

Истинската опозиция във Варна /а и не само във Варна/ се казва АФЕРА.

На моя гръб се катерят сега, за да си заплюят по някой глас още.

Моят избор е бюлетина №69 за листа за общински съветници с преференциален вот 106, и бюлетина №44 за районен кмет на район Приморски.

Толкова.



Веселина Томова

Няма коментари:

Публикуване на коментар