Зима

Зима
Пролет

7 октомври 2019 г.

Когато те управляват дебили...

Хайде, липсата на мозък е нещо генетично, няма как да го преодолеят. Ама поне да си знаят кога да си затварят устата!...
 
Днес ми попадна стара публикация на руски за открития през април до Москва завод на "Мерцедес". 

Щял да произвежда 25 000 коли на година. 30% от работниците били от околните селища. Не видях за колко пари е инвестицията, явно в Русия не обичат да си развяват пари като наш Бай Ганьо.

Пак тези дни слушах изказвания на български политици-дебили, за изтърваната инвестиция на "Фолксваген". Някак си чак ми стана неудобно, че съм от една и съща народност с тези нещастници. Единият твърди, че лошото наследство от комунизма и Русия било причината немският завод да ни подмине като малка гара. Другият твърди, че опитът ни в непривличането на немския концерн много щял да ни помогне за в бъдеще за други инвестиции. И така го четох, и инак го четох, все си го обяснявам, че и други няма да успеем да привлечем! Третият пък обяснява, че Турция играла нечестно и затова спечелила. 


Как си обясняват родните дебилчета инвестицията тогава на "Мерцедес" в Русия? Ако такава инвестиция се направи в България, съм сигурна, че Баце направо ще се изпусне от кеф пред медиите и десет години само за това ще говори!

Срамна история! А Бившият като зло разсърдено дете плаши "Фолксваген" с глоба от 1 милиард евро. Аверчето на Баце - Вернер, за когото скачаха герберастчетата в София, ще върне услугата, като поиска наказание за немския завод. И след това, ха познайте дали някой дори ще преговаря с нас, след като при неуспех ще го заплашваме с глоби и санкции и ще го плюем.

За нищо не стават тези, които ни управляват. Хайде, липсата на мозък е нещо генетично, няма как да го преодолеят. Ама поне да си знаят кога да си затварят устата! И да не ръчкат с лакът Медведев и Путин и да ги успокояват, да не се плашели от виртуалните ни самолети, които още не са произведени!

НИКОЙ НЕ ИНВЕСТИРА В ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ЛУДИ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ! Това е!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар